2777
2789
عنوان

🤣💃😁

| مشاهده متن کامل بحث + 12427 بازدید | 1305 پست
چشم عزیزم فقط شما تعلیق نشید چون شما برید سایت دیگه در و پیکر ندارهبعد من احساس میکنم مرده چون توی ن ...

اوه بگو ملکه خودش لینک داره گفته مخصوص هم گفته وجودشو داری بیا لینک خودم..ن ما تعلیق نیمشیم سایت واس ماس کلششششش واس ماس ،🤣🤣

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

اره ب ما هم زیاد میگن انگار سایت ارث باباشونه یا از سهیمه تاپیک اونا زدیم بگو برووو کشکتو بساب عنوان ...

والا میگن شما باعث میشید بقیه تاپیک ها دیده نشه

خببب؟؟؟ ما فقط اکیپ خودمون داخل تاپیکمونه چکار به بقیه داریم؟

بعد خیلی ببخشید ما باعث شدیم کسی نیاد تاپیک حس ششمی و مادرشوهر

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چشم عزیزم فقط شما تعلیق نشید چون شما برید سایت دیگه در و پیکر ندارهبعد من احساس میکنم مرده چون توی ن ...

مروارید استیکر قلب آتشین و پیدا نمیکنم یعنی چی ؟

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ها دیشب دیدی یارو رو چیکار کردیم فک کردن چخبره من در حالت طبیعی مهررررربون و کاری ب کسی ندارم اما خد ...

آره اونو که باید...😑

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

والا میگن شما باعث میشید بقیه تاپیک ها دیده نشهخببب؟؟؟ ما فقط اکیپ خودمون داخل تاپیکمونه چکار به بقی ...

بعضیا دیگ دنبال زیر بغل مارن عادت میکنی ازین چیزا زیاده 

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

اوه بگو ملکه خودش لینک داره گفته مخصوص هم گفته وجودشو داری بیا لینک خودم..ن ما تعلیق نیمشیم سایت واس ...

😂😂

من که لینکم رو برداشتم 

اینو باید به بنیتا بیچاره بگم خیلی به اون حرف میزنن

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

آره اونو که باید...😑

😂😂

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بعضیا دیگ دنبال زیر بغل مارن عادت میکنی ازین چیزا زیاده

هییی

مروارید استیکر قلب آتشین و پیدا نمیکنم یعنی چی ؟

❤️‍🔥

😂😂من که لینکم رو برداشتم اینو باید به بنیتا بیچاره بگم خیلی به اون حرف میزنن

من میخوام بردارن یکی هر چه فحشه گفته به من