من الان نزدیک یک ماه دارم عذاب میکشم همش فکر میکنم باردارم ۶ شهریور رابطه بدون دخول داشتم که به خواست من نبود واقعا اتفاق وحشتناکی بود برام ۱۹ شهریور خون ریزی پریود داشتم اما شک کردم که نکنه لانه گزینیه چون پریودای من ۴ روزه بود این کم بود یکم مدتش بعد اون پریود من ۲۴ شهریور به بعد ۴ تا بی بی چک زدم منفی شد حتی حاله ام ندیدم بعدش ۶ مهر تصمیم گرفتم برم بتا بدم که همون روز دوباره دوتا بی بی چک زدم منفی شدن بتامم ۰/۵۰ شد دوباره ۸ مهر تو یه آزمایشگاه جدا آزمایش دادم بتا شد ۲/۸ نگران شدم که چرا یکم رفته بالاتر اما گفتن چون آزمایشا مختلف بوده ولی در کل منفیه اما من بازم استرس دارم چون سینه هام به شدت ورم کردن و درد میکنن شکمم بزرگ شده یکم صورتم چاق شده تروخدا ببخشید انقد واضح گفتم هیچکسو ندارم کمکم کنه
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
عزیزم امکان نداره این همه بیبی چک و دو تا آزمایش همش خطا داشته باشه... باردار نیستی گلم فقط الکی اس ...
بخاطر نی نی سایته بخدا انقد میخونم میگن ما ازمایش و بی بی چکمون منفی بوده بعد دوماه معلوم شد بارداریم یا بدون دخول میشه باردار شد استرس گرفتم بعد سینه هام و اضافه وزنمم استرسمو بیشتر کرده