2777
2789
عنوان

گناهم‌چی بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 79 پست
چرا دعا کنیم بمیری دعا میکنم 120ساله بشی و خداکمکت کنه بتونی زندگیت رو از نو بسازی پاشو همت کن این ...

ممنون عزیزم‌ ولی دیگه کم‌اوردم دیگه  صبرو طاقتم تموم شده دیگه دلم یاری نمیده تا تلاش کنم از طرفی هم دوستش دارم  و‌نمیتونم ازش جدابشم فقط مرگ میتونه منو نجات بده

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

عزیزم خدا ناامید رو دوست نداره .امیدوارم خدا  هدایتش کنه ولی یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم بد دهنی و بی مسئولیتی مشروب خوری دروغگویی و رفیق بازی چیزای نیست که راحت کنار بذاره .بنظر من بگذار و بگذر یعنی ولش کن جدا شو همیشه تاپیکهای دوستان رو میبینی که بخاطر یک یا چندتا از این اخلاقهای که مشترک با شوهر شماست چقدر زجر میکشن تو زندگی عبرت بشه برات لطفا 

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور از جونت عزیزم چرا بمیری!!!؟؟؟ چون یکی دیگه بد تربیت شده و بی مسئولیته شما هم یکی از گرفتار ...

عزیزم  به قدری تلاش کردم که دیگه سست شدم فقط. صبح تا شب میشینم یه گوشه اتاق به بخت بدم لعنت میفرستم

خیلی صحبت کردم ولی میگه  انقد به من گیرنده

مثلا بگی جایی کار دارم برات انجام میده؟یا چیزی ازش بخوای میره سراغش یا خرید میبرتت ببین این ویژگی ها که گفتم نشونه یه مرد زندگی هست بی پولی یه چیزه که میشه ساخت و زندگی کرد اگه شوهر مهربون باشه واقعا ولی اگه حاضر نشه یه کاری برات انجام بده سختی زیاد داره باید کار های اونم تو انجام بدی باز ببین اگه مستقلی و تحمل داری یا خودت دوست داری و مشغول یه کار هستی سرت گرمه میتونی تحمل کنی که در اون شرایطم باید حتما شب ها خونه باشه یا توافق کنین فقط در هفته یک روز با دوستاش بره اگه شمارو بخواد قبول میکنه  

وا چرا بمیری عزیرجان  قوی باااش💪  موندم چطوری حاضر شدی زنش بشی  ولی حالا که شدی ی ...

خیلی دوستش داشتم ولی نمیدونستم رفیق باز و مشروب خوار

دوست داشتن به چه قیمتی اون هم تقریبا یکطرفه .پدرت ایشون رو بکشونه کنار باهاش حرف آخر رووبزنه یه مهلتی تعیین کنه تا ایشون اصلاح بشه ومقدمات عروسی رو محیا کنه که اگه نکرد حتما طلاقت روبگیری  

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
شوهر من مشروب خور نیس ولی فووووق العاده رفیق بازه، منم همیشه تنهام اونم با رفیقاشه و خوش گذرونی اصن ...

😔😔😔😔

وقتی رفیقاشو بهت ترجیح بده اعتماد بنفست خیلی میاد پایین حس میکنی تو زندگیش کاملا اضافی هستی، بخدا رف ...

میدونم عزیزم منم همین حسو‌ دارم چون‌فقط دنبال مکان خالی هست که دوستاشو اونجا جمع‌کنه به قدری عذاب میکشم که گاهی اوقات فکر‌خودکشی به سرم‌میزنه

احساسی فکر نکن. عقلانی ببین  . وقتی  دو خصیصه بد و منفی رو داره که هردو  میتونه   ...

خونه پدرمو خیلی دوست دارم ولی  پدرم‌روز اولی که انتخابش کردم به من‌گفت حق برگشت‌ندارم‌باید باخوب و‌بدش بسازم چون‌بهدمن کفته بود مرد زندگی نیست

این همه مشکلات بازم میگی دوسش دارم؟ اخه این ادم ارزش دوست داشتن داره؟ چرا یه خرده برای خودت. شخصیت ق ...

عزیزم  روز اولی که انتخابش کردم پدرم‌به من‌کفت حق ندارم باانتخاب کردن این ادم برگردم باید باخوبو بدش بسازم 

میدونم عزیزم منم همین حسو‌ دارم چون‌فقط دنبال مکان خالی هست که دوستاشو اونجا جمع‌کنه به قدری عذاب می ...

بعد از ازدواج صدبرابر بدتر میشه، چون اون موقع میخواد بره سرکار رفیقاش زنگ میزنن میره با اونا از کار بیکار میشه، میخواین یه مسافرت برین میگه رفیقم و زنشم بیان؟ میخوای یه ساعت بری خونه بابات همش ترس داری الان با رفیقاش میریزن خونه‌ی خودت مشروب خوری، اگه با یه خانم باز و معتاد دوست شه که میشه عین اون و واویلا، اگه بچه دار شی حسرت به دل بچت میمونه یه بار با باباش بره پارکی چیزی، خودت باید صبح تا شب تنهایی سر کنی، یه بار برای همیشه این ترس و وابستگی و ضعیف بودن رو بذار کنار، حداقل یه شوک بزرگ بهش وارد کن و تا دم امضای طلاق ببرش که به دست و پات بیفته هرچند فقط تا چند ماه خوب میشه و دوباره برمیگرده

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)