خیلی دلم گرفته دلم یه همدردو یه همزبونمیخواد خیلی تنهام کم اوردم دوسال ونیمه عقدم نامزدم ولی برای شوهرم ارزشی ندارم خیلی رفیق باز کار هرروزش مشروبو قلیونه به خیالمون عید منم زنشم دلدارم اقا با دوستاش رفتن مسافرت وقتی میگم منو ببر تفریح مشکل مالی بهونه میاره ولی هرشب با دوستاش میرن بیرونخوش گذرونی وقتی پولمیخوام بهونه میاره نداره جلو همه کوچیکم میکنه با بد دهنیش حرف بارم میکنه تا به گریه میندازه منوخانوادمم فهمیدن بادوستاش رفته مسافرت کلی حرف بارم میکنن خیلی خستم نی نی سایتیا شماخودتون خانومید درکممیکنید ازتونخواهش میکنم برام دعاکنید تا بمیرم ازاین زندگی راحت بشم 😔
وقتی رفیقاشو بهت ترجیح بده اعتماد بنفست خیلی میاد پایین حس میکنی تو زندگیش کاملا اضافی هستی، بخدا رفیقای شوهرم شدن عین هوو برام، این مرضی نیس که از بین بره روز به روزم بدتر میشه و تعدادشون بیشتر میشه
تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
اخه نامزدی که عاشقانه تره رابطه ها چرا دوری میکننامرد رفیق باز دیدم تو فامیلمون بود ولی بعد یه مدت که سرشون به زندگی و بچه گرم میشه بهتر میشن ولی خب اگه مسئولیت پذیر نباشه بدتر میشه اوضاع بشین باهاش جدی حرف بزن بگو یا دوستاتو کنار میزاری یا من نمیتونم تحمل کنم با خدا باش به خودش توکل کن دعا کن یا جدا میشی یا اونم سر به راه میشه
احساسی فکر نکن. عقلانی ببین . وقتی دو خصیصه بد و منفی رو داره که هردو میتونه بزندگیتون ضربه بدی بزنه مثل رفیق بازیش و قلیون کشیش . امروز بیای بیرون بهتره فردا بری بیرون. گفتی کوچکت میکنه تحقیر شدن اونم در جمع نشونه بی عاطفگی شوهرته به احساساتت. چرا تحمل میکنی مگه خونه بابات لقمه ایی نون برات نیست ؟! که میخوای بری از بهشت به جهنم شوهر وارد بشی.
وای چرا اینجوری میگی اعتماد به نفس داشته باش محلش نده گوشیتم خاموش کن بگو پدر مادرت بهش بگن یا دست بردار از رفیقات یا دخترمونو طلاق بده این که تو نامزدی اینجوریه فردا که عروسی کنی چی بشه
چه جامعه داریم خدااا چرا ما دخترامون رو. اینجوری. بزرگ میکنیم؟؟؟ خیلی ناراحت و نگران میشم تو این تاپیکها . روز به روز داریم بدتر میشیم همه جور. توهین و. تحقیر. تحمل میکنیم بعدشم میگیم خب دوسش دارم اخه چرا بابا ما هم انسانیم لیاقت داریم باهامون درست رفتار شه دوستمون بدارن به شخصیت و احساسات و. وجودمون احترام بزارن چرا. کسی این چیزا رو یاد ما دخترا نداده 😣😣😣😣