2777
2789
عنوان

گناهم‌چی بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 79 پست
با این شرایط به نظرم عروسی نگیرید مشکلتون حل شد بعدش

خودمم خسته شدم دو سال و‌نیمه عقدیم ولی تاالان یکبارم حرف عروسی نزده

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
وای مرد رفیق باز خیلی بده.تا نرفتید زیر سقف باهاش حجت تمومی کن تا بعدا با ی بچه تنها نمونی

همه راه هارو‌امتحان کردم‌دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرفهات به نظرم خیلی غیر منطقی و غیرقابل باوره ترجیح میدم تو تاپیکت دیگه نظر ندم موفق باشی شب خوبی داشته باشی

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

وقتی رفیقاشو بهت ترجیح بده اعتماد بنفست خیلی میاد پایین حس میکنی تو زندگیش کاملا اضافی هستی، بخدا رفیقای شوهرم شدن عین هوو برام، این مرضی نیس که از بین بره روز به روزم بدتر میشه و تعدادشون بیشتر میشه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

اخه نامزدی که عاشقانه تره رابطه ها چرا دوری میکننامرد رفیق باز دیدم تو فامیلمون بود ولی بعد یه مدت که سرشون به زندگی  و بچه گرم میشه بهتر میشن ولی خب اگه مسئولیت پذیر نباشه بدتر میشه اوضاع بشین باهاش جدی حرف بزن بگو یا دوستاتو کنار میزاری یا من نمیتونم تحمل کنم با خدا باش به خودش توکل کن دعا کن یا جدا میشی یا اونم سر به راه میشه 

احساسی فکر نکن. عقلانی ببین  . وقتی  دو خصیصه بد و منفی رو داره که هردو  میتونه  بزندگیتون ضربه بدی بزنه  مثل  رفیق بازیش و قلیون کشیش .  امروز  بیای بیرون بهتره فردا بری بیرون. گفتی کوچکت میکنه تحقیر شدن  اونم  در جمع   نشونه  بی عاطفگی شوهرته به احساساتت.  چرا تحمل میکنی مگه خونه بابات  لقمه ایی نون برات نیست ؟! که میخوای بری  از بهشت به جهنم شوهر وارد بشی. 

خودمم خسته شدم دو سال و‌نیمه عقدیم ولی تاالان یکبارم حرف عروسی نزده

تا مسکلت حل نشده زیر یه سقف نرو

عروسی حلال مشکلات نیست

من سال اول زندگیم برام جهنم بود

یه روز خوش نداستم

همش توهین و تحقیر و دعوا

از اخرم نتونستم اقدام کردم برای طلاق بعد یه سال

ولی خب طلاق نگرفتیم خدارو شکر شوهرم به خودش اومد 

این همه مشکلات بازم میگی دوسش دارم؟ اخه این ادم ارزش دوست داشتن داره؟ چرا یه خرده برای خودت. شخصیت قایل نیستی؟؟ عقد.ی تنهات گذاشته با دوستاش رفته؟؟؟؟ چرا. میزاری یه نفر. باهات اینجوری. رفتار. کنه به خودت. وجودت روحت شخصیتت احترام بزار دختر . 

ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉
خودش نمیخواد سرعقل بیاد  من براش اضافیم😔

وای چرا اینجوری میگی اعتماد به نفس داشته باش محلش نده گوشیتم خاموش کن بگو پدر مادرت بهش بگن یا دست بردار از رفیقات یا دخترمونو طلاق بده این که تو نامزدی اینجوریه فردا که عروسی کنی چی بشه 

چرا بمیری؟ خب بهش بگو اگه این روند رو میخواد ادامه بده تا جدا شی، از زیر بته که عمل نیومدی

چندباری گفتم قبول کرده 

چه جامعه داریم خدااا چرا ما دخترامون رو. اینجوری. بزرگ میکنیم؟؟؟ خیلی ناراحت و نگران میشم تو این تاپیکها . روز به روز داریم بدتر میشیم همه جور. توهین و. تحقیر. تحمل میکنیم بعدشم میگیم خب دوسش دارم اخه چرا بابا ما هم انسانیم لیاقت داریم باهامون درست رفتار شه دوستمون بدارن به شخصیت و احساسات و. وجودمون احترام بزارن چرا. کسی این چیزا رو یاد ما دخترا نداده 😣😣😣😣

ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉