2777
2789
عنوان

گناهم‌چی بود😔

1203 بازدید | 79 پست

خیلی دلم گرفته دلم یه همدردو   یه همزبون‌میخواد خیلی تنهام کم اوردم دوسال و‌نیمه عقدم  نامزدم ولی برای شوهرم  ارزشی ندارم  خیلی رفیق باز کار هرروزش مشروبو قلیونه  به خیالمون عید منم زنشم دل‌دارم اقا با دوستاش رفتن مسافرت وقتی میگم منو ببر تفریح مشکل مالی بهونه میاره ولی هرشب با دوستاش میرن بیرون‌خوش گذرونی وقتی پول‌میخوام بهونه میاره نداره جلو همه کوچیکم میکنه با بد دهنیش  حرف بارم میکنه تا  به گریه میندازه منوخانوادمم فهمیدن بادوستاش رفته  مسافرت  کلی حرف بارم میکنن  خیلی خستم  نی نی سایتیا شماخودتون خانومید درکم‌میکنید ازتون‌خواهش میکنم برام دعاکنید تا بمیرم ازاین زندگی راحت بشم 😔

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بمیری عزیزم؟؟!!!!  به خاطر بی لیاقتیه یه نفر دیگه تو چرا بمیری؟!

عاقل باش اگه ازش راضی نیستی،نذار بیشتر از این گرفتارش بشی 

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...

وای مرد رفیق باز خیلی بده.تا نرفتید زیر سقف باهاش حجت تمومی کن تا بعدا با ی بچه تنها نمونی

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

چرا بمیری؟ خب بهش بگو اگه این روند رو میخواد ادامه بده تا جدا شی، از زیر بته که عمل نیومدی

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

چرا دعا کنیم بمیری دعا میکنم 120ساله بشی و خداکمکت کنه بتونی زندگیت رو از نو بسازی

پاشو همت کن این شوهر که دنبال مشروب و رفیق بازی باشه اگرم برات شوهر بشه موهات سفید شده تا به خودش بیاد تکلیفت رو باهاش روشن کن ررو سراغ سرنوشتت البته با چشم باز

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید