2777
2789
عنوان

گناهم‌چی بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 79 پست

دور از جونت عزیزم

چرا بمیری!!!؟؟؟

چون یکی دیگه بد تربیت شده و بی مسئولیته

شما هم یکی از گرفتارهای این جامعه هستی.باید به این فکر کنی که از چه طریقی میتونی به خودت کمک کنی و مشکلاتت حل کنی یا حداقل کمتر کنی.

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ اینجوره یکم بترسونش بزار رو تو یه حساب دیگ باز کنه تو باید فرق داشته باشی واسش یه جورایی خیالش ازت جمعه 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
خیلی دوستش دارم  بخاطرش جلو خانوادم‌وایستادم نمیتونم جدابشم

ب خاطر علاقته اون میدونه تو دوسش داری زیادی رو در اورده دیگ😞

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

شوهر من مشروب خور نیس ولی فووووق العاده رفیق بازه، منم همیشه تنهام اونم با رفیقاشه و خوش گذرونی اصن از صبح تا شب یه زنگم به من نمیزنه جدیدن دیگه سرکارم نمیره فقط پی رفیقه، یعنی میخوام بگم شوهر رفیق باز دردسراش هزاااارتاس، اگه طاقت داری که بسم الله ولی اگه نداری همین الان که عروسی نکردین تمومش کن

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
خودش نمیخواد سرعقل بیاد  من براش اضافیم😔

همسر من اوایل واقعا عذابم میداد یه کارایی میکرد باهام خدا میدونه رفیق باز هم بود ولی من میدونستم یه روز درست میشه بهش فرصت دادم و روش کار کردم الان از نظر خودم بهترینه . تو هم سعی کن باهاش صحبت کنی بالاخره خانومشی یه چیزایی رو بهتر میدونی چجوری باهاش رفتار کنی 

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤
عزیزم چقد شوهرت مشکل داره....چرا از اول بهش گیر ندادی،اون دیگه تومثل موم تودستشی،کاش عاقلانه تصمیم ب ...

بداخلاقه اگه‌بخوام عصبانیش کنم  برای خودم بد تموم‌میشه

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

جدا شو گلم اصلا به درد زندگس نمیخوره با این اوصاف، مشروب که می خوره، قلیون که میکشه، رفیق بازم هست ،خسیسم هست ،ولخرجم هست،بد دهنم هست ، باهاش بری زیر یه سقف بدبخت تر میشی ، چند سالته استارتر:

مشکلت اینکه شما خیلی وابسته ای

باید دلبسته مرد بود و اگر خدایی نکرده لازم شد ، برای طلاق زن خیلی آسیب نمیبینه.

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.