خیلی دلم گرفته دلم یه همدردو یه همزبونمیخواد خیلی تنهام کم اوردم دوسال ونیمه عقدم نامزدم ولی برای شوهرم ارزشی ندارم خیلی رفیق باز کار هرروزش مشروبو قلیونه به خیالمون عید منم زنشم دلدارم اقا با دوستاش رفتن مسافرت وقتی میگم منو ببر تفریح مشکل مالی بهونه میاره ولی هرشب با دوستاش میرن بیرونخوش گذرونی وقتی پولمیخوام بهونه میاره نداره جلو همه کوچیکم میکنه با بد دهنیش حرف بارم میکنه تا به گریه میندازه منوخانوادمم فهمیدن بادوستاش رفته مسافرت کلی حرف بارم میکنن خیلی خستم نی نی سایتیا شماخودتون خانومید درکممیکنید ازتونخواهش میکنم برام دعاکنید تا بمیرم ازاین زندگی راحت بشم 😔
شوهر من مشروب خور نیس ولی فووووق العاده رفیق بازه، منم همیشه تنهام اونم با رفیقاشه و خوش گذرونی اصن از صبح تا شب یه زنگم به من نمیزنه جدیدن دیگه سرکارم نمیره فقط پی رفیقه، یعنی میخوام بگم شوهر رفیق باز دردسراش هزاااارتاس، اگه طاقت داری که بسم الله ولی اگه نداری همین الان که عروسی نکردین تمومش کن
تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
همسر من اوایل واقعا عذابم میداد یه کارایی میکرد باهام خدا میدونه رفیق باز هم بود ولی من میدونستم یه روز درست میشه بهش فرصت دادم و روش کار کردم الان از نظر خودم بهترینه . تو هم سعی کن باهاش صحبت کنی بالاخره خانومشی یه چیزایی رو بهتر میدونی چجوری باهاش رفتار کنی
جدا شو گلم اصلا به درد زندگس نمیخوره با این اوصاف، مشروب که می خوره، قلیون که میکشه، رفیق بازم هست ،خسیسم هست ،ولخرجم هست،بد دهنم هست ، باهاش بری زیر یه سقف بدبخت تر میشی ، چند سالته استارتر: