2777
2789
عنوان

گناهم‌چی بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 79 پست
عزززییییزززم اشتباه کردی گریه کردی،میدونم سخته ولی خب باید بی تفاوت باشی،خودتو ضعیف نشون نده،محکم با ...

نازدخ جون نه اینکه نخوام میخوام تغییر کنم ولی یه نیرویی نمیزاره  من ازاین حالت دربیام  خنده های مصنوعی باخانوادم حرف نمیزنم میترسم وقتی حرف بزنم  عصبانیتمو رو سر خانوادم‌خالی میکنم و‌ از دستم ناراحت میشن  خودمم‌نمیخوام ناراحتشون کنم ولی اصلا دستم‌خودم‌نیست  از خودم بدم‌میاد  که چرا عصبانیتمو سر پدرمادرم خالی میکنم😔

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
مریم جون گاهی فکر‌میکنم افسرده  شدم دستم به هیچ کاری نمیره فقط خواب‌منو اروم‌میکنه حوصله هیچ‌کا ...

شوهرت مسئوليت قبول نميكنه

نميدونم چرا ازدواج كرد پس!؟

بنظرم بايد خانوادت بيان وسط و پيگير بشن ك چرا نمياد عروسي بگيره و بريد سر خونه زندگيتون

ميدونم بعضيا ميگن بايد جدا بشي

اما تو با اين شرايط برات سخت هست

ديگه عقد كردي و بخاي جدا بشي فرصت هست اما شايد بهتر باشه شانس خودت رو امتحان كني و ببيني بالاخره مسئوليت تو زندگيشو قبول ميكنه يا ميخاد ب بهانه دوران عقد و زير ي سقف نبودن از زيرش در بره

يكمي خودتو جمع و جور كن

تاثير قرصهايي هست ك ميخوري

اگه ميخاي قرص بخوري بايد اول بري يك روانشناس باليني باهات صحبت كنه و مشكلت رو مطرح كني اگه تشخيص داد ك بايد دارو مصرف كني خب تحت نظر روانپزشك داروي درستش رو مصرف كن با مدت مشخص

اينجوري داري وقت تلف ميكني

نشستي اون بره تفريح و تو غصه بخوري

يادت باشه قبل از اومدن اين ادم تو زندگيت برا خودت زندگي و برنامه و هدف داشتي با رفتنش يا نبودنش هم همينطور

ادما عزيزانشون رو پدر مادرشون يا فرزند شون يا حتي همسرشون از دست ميدن ميميره 

بعد دوباره ب زندگي بر ميگردن تو عذاي چيو گرفتي 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت مسئوليت قبول نميكنه نميدونم چرا ازدواج كرد پس!؟ بنظرم بايد خانوادت بيان وسط و پيگير بشن ك چر ...

نگرانم برای ایندم برای روزایی که  به من میگفتن این ادم بدردت نمیخوره بخاطر  عشقی که بهش داشتم همه چیو زیر پا گذاشتم   خیلی بخاطرش عذاب کشیدم خودشم  همینطور ولی بعد عقدمون کلی تغییر کرد انگار من براش فقط یه غریبه  بودم  دیگه منو ندید خیلیا خیلی راحت میگن جداشو ولی جای من نیستن بدونن من چی میگم جدا شدن  گفتنش راحته ولی برای منی که همه پلای پشت سرمو خراب کردم  خیلی سخته من راه برگشتی ندارم یا باید بمونم زندگی کنم تحمل کنم یا باید بمیرم 

نگرانم برای ایندم برای روزایی که  به من میگفتن این ادم بدردت نمیخوره بخاطر  عشقی که بهش دا ...

نه قطعا اين دو تا راه ك ميگي نيست

تو تنها كسي نيستي اولين نبودي اخري هم نبودي ك اين اتفاق براش افتاده

راستش اين شرايطي ك تو از خودت ميگي ك همش خابي يا عصبي و ناراحتي شرايط خوبي نيست ك طرف مقابلت بخاد بياد پيشت 

ميدونم ك بخاطر بد بودن اون اينطوري شدي 

اما اگه تو هم توي اين شرايطتت گير كني اونم دورتر ميشه ازت

يكجايي بايد اين دور باطل شكسته بشه

دوستاي بدي داره همسرت

از خانواده ها كمك بگير

يعني ب همين شكل بوده همسرت و خانوادت ميدونستن و گفتن نه؟

يا اينكه تازگي اينجوري رفيق باز شده

دليل مخالفت خانوادت چي بوده؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
نه قطعا اين دو تا راه ك ميگي نيست تو تنها كسي نيستي اولين نبودي اخري هم نبودي ك اين اتفاق براش افتا ...

خانواده خودش میدونن   خیلی باهاش صحبت کردن   ولی  بی دلیل بوده خانواده خودم  دلیل مخالفتشون  بخاطر همه چی بوده. حتی به من گفته بودن رفیق باز ولی من هیچی  ندیده بودم  ازش که بخوام قبول کنم  به من میگفتن  دوستای خلافی داره ولی  انقد خوب بود که نمیتونستم هیچ کدوم از حرفای خانوادمو قبول کنم یک هفته بخاطرش  خودمو تو اتاقم حبس کرده بودم بخاطرش راهی بیمارستان شدم‌تا خانوادم قبول کردن وقتی هم قبول کردن برام حدومرز گذاشتن که وقتی رفتم حق برگشت ندارم  حق ندارم با ابروشون بازی کنم واینو قسم‌خوردن که اگه انتخابش کردم باید با هرچی که بود بسازم  تاکید کردن وقتی انتخابش کردم هیچ موقع نباید. شکایتی داشته باشم