2777
2789
عنوان

گناهم‌چی بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 79 پست
عزیزم  روز اولی که انتخابش کردم پدرم‌به من‌کفت حق ندارم باانتخاب کردن این ادم برگردم باید ...

حالا ایشون عصبانی بوده ولی دخترشو ول نمیکنه دستی دستی خودشو بدبخت کنه که.

ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉
خیلی دوستش دارم  بخاطرش جلو خانوادم‌وایستادم نمیتونم جدابشم

اینجوری که تو داری میگی الانم جدا نشی یه سال دیگه با یه بچه جدا میشی خواهر من با آینده خودت سر دوست داشتن بازی نکن به خدا الان عق دی اینطوریه بری خونه خودت هزار بار بدتر میشه تو رو خدا به جوونیت رحم کن نزار یه روز حسرت بخوری چرا موندی پای کسی که زندگی باهاش فرقی با جهنم نداره 

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  روز اولی که انتخابش کردم پدرم‌به من‌کفت حق ندارم باانتخاب کردن این ادم برگردم باید ...

بابای آدم بد دخترشو نمیخواد، بهش بگی اشتباه کردم غلط کردم  تازه به حرف شما رسیدم مث کوه پشتت وایمیسه چون هیچ پدری طاقت غم دخترشو نداره، پس میخوای با دوتا بچه برگردی سر بابات؟

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
مثلا بگی جایی کار دارم برات انجام میده؟یا چیزی ازش بخوای میره سراغش یا خرید میبرتت ببین این ویژگی ها ...

من‌ حتی خرید هم سالی بار برم‌باید باخانوادش برم‌ دنبال کارهامم عمرا نمیره

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

سلام

تعجب میکنم چرا همه اینقد راحت حرف جدایی میزنن؟؟؟؟ بعدشم مگه میدون جنگه؟؟این حرفا چیه اخه؟

صحرا جان من شمارو نمیشناسم ولی به نظرم یکم تلاش کن واسه زندگیت،چون با غر زدنو گلایه کردن چیزی درست نمیشه،با گیر دادن بیش از حد اون ادمو از خودت فراری میکنی

واسه خودت ارزش قائل شو،به خودت اهمیت بده،کلاس برو،ورزش بکن،یه مدت بیخیال باش نسبت به این قضیه گیر نده بهش،به خودت برس،اینقد خودتو وابسته و اویزون نشون نده،اعتماد به نفس داشته باش،اگه میتونی برو سرکار موقت،به فکر خودت باش یه مدت،حتی مهربون ترو خوش اخلاق تر از قبل شو،این خودتی که باید شوهرتو جذب خودت کنی،نه اینکه با گیرو غر دعوا راه انداختن فراریش بدی

وقتی خودت،خودتو دوست نداشته باشی دیگه چه انتظاری از اون ادم داری؟

قبل از جدا شدن حتما تلاشتو بکن،مشاوره برو

انشاالله که مشکلت حل بشه عزیزم😊

وقتی زیر یه سقف رفتی عشق و عاشقیتم یادت میره و شایدم ب تنفر برسه

خیلی جدی ب اینده زندگیت فکر کن به اون بچه ای که قراره یه همچین مرد بی مسئولیتی باباش بشه

زندگی اصلا شوخی بردار نیست شماهم بهتره خیلی عاقلانه تصمیم بگیری

خدایا دارم صدات میکنم...میبینی منو؟؟؟؟

ممنون نازدخ جونم به قدری  شوهرم منو بارفتاراش‌و‌کارهاش عذاب داده  هیچی حالمو خوب نمیکنه  فقط  قرص خواب میخورم و میخوابم‌   که برای ساعتی  فکرم ارو‌م باشه بیدار که میشم بازم همون حال قبلو‌دارم  یه مدت مربی ورزش بودم باکارهاو رفتارایی که شوهرم رومن پیاده میکرد فقط  بی حسم خواب منو ازهمه چی دور میکنه

ممنون نازدخ جونم به قدری  شوهرم منو بارفتاراش‌و‌کارهاش عذاب داده  هیچی حالمو خوب نمیکنه &n ...

به خودت بیا،چرا همه چیو وابسته به یه نفر کردی؟واسه خودت زندگی کن،دوباره شروع کن،مطمئن باش رو خودت کار کنی همه چی بهتر میشه

حتی اگه به جدایی برسه کمتر اذیت میشی

به خودت فکر کن،یه مدت بیخیال باش،به فکر خوشحال کردن خودت باش،اهمیت بده به خودت

به خودت بیا،چرا همه چیو وابسته به یه نفر کردی؟واسه خودت زندگی کن،دوباره شروع کن،مطمئن باش رو خودت کا ...

هفته پیش عروسی   عموم بود باکلی ذوق و‌خوشحالی رفتم ارایشگاه  تعریف نباشه  خیلی خوشگل شده بودم  هرکی منو‌میدید چشم از روم‌برنمیداشت ولی  وقتی اومد دنبالم  بخاطر دودقیقه معطلیش دم ارایشگاه کلی بدو بیراه بارم کرد  منو به گریه انداخت چطوری  وقتی دلم‌میشکنه میتونم شاد باشم 

خيلي سخت نگير

بعضي رفتارا مث همين مورد ارايشگاه برا خيلي ها پيش مياد
اينكه قرص ميخوري تا بخابي و اين حالت رو ب جاي تلاش امتخاب كردي نشانه خوبي نيست
بفكر سلامتي روحيت باش و قوي كردن خودت

شوهر و ازدواج ك اخرين مرحله از زندگيت نبوده ك حالا ب مشكل خورده باشه زندگي تو تموم شده باشه

اينهمه ادم هستن تو زندگي ب مشكل ميخورن براش راه حل پيدا ميكنن

با اين ضعف روحي ك داري توان حل كردن مشكلاتت نداري 

اول خودت رو قوي كن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خيلي سخت نگير بعضي رفتارا مث همين مورد ارايشگاه برا خيلي ها پيش مياد اينكه قرص ميخوري تا بخابي و ا ...

مریم جون گاهی فکر‌میکنم افسرده  شدم دستم به هیچ کاری نمیره فقط خواب‌منو اروم‌میکنه حوصله هیچ‌کاریو‌ندارم بیدارم‌ باشم عصبی میشم‌   سرهمه دادو‌هوار راه‌میندازم‌ خانوادمو‌ ناراحت میکنم

هفته پیش عروسی   عموم بود باکلی ذوق و‌خوشحالی رفتم ارایشگاه  تعریف نباشه  خیلی خوشگل ...

عزززییییزززم اشتباه کردی گریه کردی،میدونم سخته ولی خب باید بی تفاوت باشی،خودتو ضعیف نشون نده،محکم باش،زود جلو خودش گریه نکن،اصلا نشون نده که ناراحتی،بزار بفهمه داری تغییر میکنی،نسبت بهش بی تفاوت شدی،اعتماد به نفس داشته باش،قوی باش،حتی اگه نیستی جلوش خودتو اینجوری نشون بده،بد و بیراه گفت نه جواب بده نه گریه کن هیچی نگو انگار مهم نیست

اینقد بهش چسبیدی خودتو وابسته نشون دادی که فکر میکنه هرکار بکنه عمرا تو ولش کنی،ضعیف نباش