2777
2789
عنوان

خواهرم داره طلاق میگیره اما

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 42 پست
من عقد کلی مشکل داشتیم. دادگاه هم رفتم ولی عرضه نداشتم طلاق بگیرم الان بعد 11 سال خیلی خوشحالم که عر ...

منم همینو به خواهرم گفتم اما نشستیم نگا کردیم دیدیم یه نقطه ی مثبت نداره طرفش

رفته اونا هم گفتن خیلیا درخواست کار دادن اینم گفته نیاز دارم و....رئیس کارخونه گفته از شنبه بیااما ص ...

اره بابا من جایی کار میکردم 14،15 ساعت سرپا بودیم اجازه نشستن نداشتیم اولش سخت بود ادم عادت میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفته اونا هم گفتن خیلیا درخواست کار دادن اینم گفته نیاز دارم و....رئیس کارخونه گفته از شنبه بیااما ص ...

چه یخت خواهرت هیچی از زندگیش نمیفهمه باید همش سرکار کار باشه یکم کار سبک تر مدرکش چیه اگه میتونه پرستار بچه یا سالمند بشه خیلی بهتره

یا فروشندگی لباس 

اینا خیلی بهترن تا داخل کارخونه سخته

هرکی گفت چاقی اونم بخور🥲🥢

اره بابا من جایی کار میکردم 14،15 ساعت سرپا بودیم اجازه نشستن نداشتیم اولش سخت بود ادم عادت میکنه

الان من عذاب وجدان گرفتم اما کار های دیگه رو خیلی نگا کردم مناسب نبودن هیچ کدوم ،یا دور بودن یا مطمئن نبودن و..

فقط این کار هم نزدیکه هم مطمئن و حقوقشم 18تومنه فکر کنم که واقعا عالیه

نه عزیزم خیلی سخته نمیشه

سرکار منم چند وقت پیش گفتن باید کلا وایستین 

من گفتم اگه صندلی مو بگیرین استعفا میدم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

عادت میکنه بزار بره دیگه هر کاری سختی خودشو داره 

اینهمه زن ومرد هستن ساعتها سرپان عادت کردن دیگه برای خودشم خوبه از فکر وخیال درمیاد 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

هفت تا سه بهتره که پرستاری سخت کل روزش میره

من میشناسم دیدم کسایی که کارخونه کار میکنن

زن میشکنه کاملا میشکنه کار سخته خیلی هم سخته

ولی پرستاری کودک هم سبک تره هم هستند کسایی که میگن چندساعت بچه رو نگهداره 

یا فروشندگی لباس 

یا آریشگری

داخل دیوار سرچ کنه هزار کار سبک تر هست

من دلم میسوزه حیف زن بخواد کار سنگین بکنه کار کارخونه عحیب سخته

هرکی گفت چاقی اونم بخور🥲🥢

نه عزیزم خیلی سخته نمیشهسرکار منم چند وقت پیش گفتن باید کلا وایستین من گفتم اگه صندلی مو بگیرین استع ...

پس چیکار میشه کرد از ناچاریه 

جاهای دیگه هم دوره هم کار نیست

من میشناسم دیدم کسایی که کارخونه کار میکننزن میشکنه کاملا میشکنه کار سخته خیلی هم سختهولی پرستاری کو ...

کارخونه بسته بندی بیسکوییت هست کارش سخت نیست فقط سرپا موندن سخته

2790
2778
2791
2779
2792