2777
2789
عنوان

خواهرم داره طلاق میگیره اما

583 بازدید | 42 پست

شوهرخواهرم ،خواهرمو خیلی اذییت میکرد ،کار نمیکرد پول نمیداد دست بزن داشت و مصرف میکرد 

خلاصه خواهرم با همه اینا میساخت و میسوخت تااینکه دیگه جونش به لبش اومد و بابام گفت طلاق بگیر 

براش وکیل گرفتیم ،من برای دخترم لوازم مدرسه و...هر چی بگی گرفتم به خودشم پول میزنم اما خب با همه اینا پولی که من میزنم تو این گرونی کافی نیست 

گفت میخوام کار کنم برادرم نمیزاره میگه من بهت پول میدم کار نکن ،اما همش شعاره و بعدا منت میزاره اخلاقش اینجوریه ،تااینکه..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایک لطفا

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

رفته اونا هم گفتن خیلیا درخواست کار دادن اینم گفته نیاز دارم و....رئیس کارخونه گفته از شنبه بیا

اما صبحونه و نهار نمیدن و باید از صبح ساعت7تا ساعت3سر پا وایسته 

به نظرتون کسی که تا حالا کار نکرده از پسش بر میاد ؟

کاش منم الان داشتم طلاق میگرفتم

من عقد کلی مشکل داشتیم. دادگاه هم رفتم ولی عرضه نداشتم طلاق بگیرم 

الان بعد 11 سال خیلی خوشحالم که عرضه نداشتم. زندگیم 180 درجه عوض شد

تو هم دعا کن و بسپر به خدا. بعدطلاق خبری نیست

رفته اونا هم گفتن خیلیا درخواست کار دادن اینم گفته نیاز دارم و....رئیس کارخونه گفته از شنبه بیااما ص ...

خیلی سخته . ولی بگو چندتاشکلات تو جیبش داشته باشه هروقت ضعف کرد بزاره تو دهنش

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

الان شهر صنعتی ها همه دنبال کارگرن

بگو بهش بره شهرک صنعتی شهرتون شرکت های مختلف سر بزنه شرایطشو بگه زود میگیرن تازه با بیمه و سرویس دختر خاله من رفته

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

من عقد کلی مشکل داشتیم. دادگاه هم رفتم ولی عرضه نداشتم طلاق بگیرم الان بعد 11 سال خیلی خوشحالم که عر ...

شکر خدا که زندگیت خوب شده ولی با شوهری که بهت خیانت میکنه چجور میخوای زندگی کنی؟