2777
2789
عنوان

خواهرم داره طلاق میگیره اما

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 42 پست
پس چیکار میشه کرد از ناچاریه جاهای دیگه هم دوره هم کار نیست

بازم دنبال کار باش عزیزم

میدونم سخته ولی خب سلامتی هم مهمه

یا نهایت ی مدت بره امتحان کنه ببینه میتونه یا نه!

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
من میشناسم دیدم کسایی که کارخونه کار میکننزن میشکنه کاملا میشکنه کار سخته خیلی هم سختهولی پرستاری کو ...

ادم نمیتونه مطمئن باشه بره خونه ی کسی پرستاری،زمونه ی بدی شده ،خواهر منم هم جوونه هم زیبا 

فروشندگی هم سخت استخدام میکنن با حقوق کم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم دنبال کار باش عزیزممیدونم سخته ولی خب سلامتی هم مهمهیا نهایت ی مدت بره امتحان کنه ببینه میتونه ...

اره میگم بره یک ماه کار کنه ببینه اصلا میتونه بره یا خیر 

الان شهر صنعتی ها همه دنبال کارگرنبگو بهش بره شهرک صنعتی شهرتون شرکت های مختلف سر بزنه شرایطشو بگه ز ...

میترسم بفرستمش شهرک ها محیطشون یه جوری ساکته و دوره ازمون پدرم گفت کار نزدیک پیدا کن

عادت میکنه بزار بره دیگه هر کاری سختی خودشو داره اینهمه زن ومرد هستن ساعتها سرپان عادت کردن دیگه برا ...

اره به نظر خودمم ،خیلی غصه میخوره و تا ساعت11میخوابه از افسردگی و اینکه حس بدیه بقیه برات پول بزنن و همش منتظر باشی یکی برات پول بزنه بری خرج کنی و...اینطوری بدتر افسرده میشه ادم 

شکر خدا که زندگیت خوب شده ولی با شوهری که بهت خیانت میکنه چجور میخوای زندگی کنی؟

اگه دیگه خیانت نکنه میتونی ببخشی؟ 

چون شوهر منم تو عقد خیانت میکرد. بعد مه پشیمون سد و قول داد خیانت نکنه من بخشیدم. خیلیا میگن نمیتونن ببخشن اما من بخشیدم. الان صدتا زنم جلوش لخت باشن، ازش مطمئنم که بهشون نگاه هم نمیکنه

ازش سفته خواستن به نظرت چرا

من با مدرک لیسانس، یه کارخونه کار پیدا کردم. گفتن هم باید اداری باشی هم رشته خودت. یعنی دوتا گار داشتم. سرویس هم نداشتم. نهارم نمیدادن. راهش دور بود با ماشین خودم میرفتم. ماهی 13 تومن😐خرج ماشینم میشد همش. صبح 5 میرفتم که 7 سرکار باشم. عصر 4 میرسیدم خونه. از گشنگی ضعف میکردم. بچه هامم خونه خواهرشوهرم آواره بودن. 2 ماه رفتم شوهرم نذاشت برم

کارش خیلی خوبه، بگو چند ماه بره ببینه چجوریه

همه کارخونه ها سفته میگیرن. از منم 50 تومن گرفتن

میترسم بفرستمش شهرک ها محیطشون یه جوری ساکته و دوره ازمون پدرم گفت کار نزدیک پیدا کن

عوضش حقوق خوب اداره کار و اصافه کار و اینا لهش میدن ولی اینجور جاها اکثرا حق خوری میکنن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

اره به نظر خودمم ،خیلی غصه میخوره و تا ساعت11میخوابه از افسردگی و اینکه حس بدیه بقیه برات پول بزنن و ...

این بره سرکار بخدا روحیه اشم بهتر میشه هم یه پولی درمیاره هجده تومن براش عالیه خرج تفریح و لباس خوراکش درمیاد بهش انگیزه بده بره فکر و خیالم نمیکنه 

اگه دیگه خیانت نکنه میتونی ببخشی؟ چون شوهر منم تو عقد خیانت میکرد. بعد مه پشیمون سد و قول داد خیانت ...

پس خوشبحالت واقعاااا

نه من نتونستم و فکر نمیکنم بتونم اصن فکر کردن به بخشیدنش هم حتی آزارم میده