ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓
خودم مشاور خوندم و عاشقشم اما روانشناسی کمی بهتره ،چون حیطه های کاری که میتونی مشغول بشی بیشتره ،البته هر دو رشته کد نظام و پروانه میگیرن
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من خودم روانشناسی رو ترجیح میدم حوزه کاریش گسترده تره ولی مشاوره محدوده میتونی فقط مشاور خانواده یا ...
کسی که مشاوره خونده هم میتونه برای دکتری روانشناسی بخونه و محدود نیست ،و اینکه درسته اصلش اینه که با مدرک روانشناسی روان درمانی صورت بگیره اما در عمل تو کشور ما اینطور نیست، همکارم دکترای مشاوره داره اما کارگاه هاش و کارورزی رو روان درمانی گذراند الان حیطه ی درمان اختلالات کار میکنه
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
دقیقا هر دو رشته اشباع شده ومیشه گفت جز مشاغل برتر در ده سال نیست پیشنهاد میکنم اگر مشاوره برمیداری مشاور حقوقی باشه که بتونید درآمدزایی و ادامه مسیر داشته باشید
نه فقط بالینی ،روانشناسی عمومی نا جایی که من میدونم حیطه ی کاریشون بیمارستان نیست ،حالا باز سوال بکنید و مطمئن بشید