2777
2789
دقیقا هر دو رشته اشباع شده ومیشه گفت جز مشاغل برتر در ده سال نیست پیشنهاد میکنم اگر مشاوره برمیداری ...

میدونی دو دلم توی بیشتر آزمون های استخدامی برا مشاوره و روانشناسی ظرفیت هست ولی حقوق انگار جایی استخدامی نداره

دقیقا هر دو رشته اشباع شده ومیشه گفت جز مشاغل برتر در ده سال نیست پیشنهاد میکنم اگر مشاوره برمیداری ...

مشاوره حیطه های مختلفی داره ،خانواده و زوج درمانی ،کودک ،پیش از ازدواج و تحصیلی و استعداد سنجی

تو هر کدام قوی باشی کار برات هست،مخصوصا مشاوره ی تحصیلی و استعداد سنجی  الان باز کار خوبی داره 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرح کار هم داره دکترای رشته روانشناسی؟

منظورتون از طرح کار دوره  سوپر وایزریه؟هم مشاوره و هم روانشناسی بعد از ارشد و قبل از مشغول شدن به کار باید ۳۰۰ ساعت کارگاه تخصصی و حدود ۳ تا ۶ ماه دوره ی کارورزی یا سوپروایزری بگذرونید

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
در کل روانشناسی گسترده تره دیگه

بالینی بله ،عمومی در عمل خیر 

میدونی دو دلم توی بیشتر آزمون های استخدامی برا مشاوره و روانشناسی ظرفیت هست ولی حقوق انگار جایی استخ ...

این‌فکر رو دوست ندارم‌،رشته ای تخصصی و به این زیبایی رو به امید معلمی بخونی ،بخون و تو همین حیطه کار کن 

این گفته من نیست اونی که مشاوره خونده خودش میگه محدودتری نسبت به روانشناسی بازار کارش هم محدودتر میش ...

منم‌ارشد مشاوره دارم ،زوج درمانی و پیش از ازدواج کار میکنم ،بیشتر همکارام روانشناسی خوندن ،در عمل تفاوت چندانی نداره ،شما وقتی کد نظام روانشناسی و پروانه بگیری و ۳۰۰ ساعت کارگاه و کارورزی بگذرونی تو حیطه ای که کارورزی گذروندی مشغول میشی فرقی نداره مشاوره خونده باشی یا روانشناسی ،اما بالینی چرا فرق داره 

منم‌ارشد مشاوره دارم ،زوج درمانی و پیش از ازدواج کار میکنم ،بیشتر همکارام روانشناسی خوندن ،در عمل تف ...

میشه راجع به کارورزی و  سوپر وایزریش توضیح بدهید شما کجاها گذروندید بعد اینکه دانشگاه پیام نور برا این رشته خوبه؟

میدونی دو دلم توی بیشتر آزمون های استخدامی برا مشاوره و روانشناسی ظرفیت هست ولی حقوق انگار جایی استخ ...

هر کدوم رو بیشتر علاقه دارید همونو رشته ای برید که حداقل ازمون استخدامی نذاشتن دوسش داشته باشی وو تو اون حیطه کار کنی 

فقط به این خاطر یه رشته رو انتخاب کنن آزمون استخدامی هم نذارن یهو شما نمیتونی کار کنی چون دوس نداری

بالینی رو فقط از روانشناسی میشه رفت بله ارشد میتونید بالینی بگیرید

اطاعات غلط ندین عزیزم ،از مشاوره هم میشه برای دکتری بالینی خوند و غیر مرتبط محسوب نمیشه 

رشته‌هایی مثل روانشناسی بالینی، روانشناسی عمومی، روانشناسی تربیتی، روان‌سنجی، مشاوره، روانشناسی سلامت و بهداشت روان همه مرتبط هستن و تو مقطع دکتری مجاز هستین هر کدام رو انتخاب کنید ،ارشد هم که محدودیت نداره و غیر مرتبط هم میشه انتخاب کرد