2777
2789
اطاعات غلط ندین عزیزم ،از مشاوره هم میشه برای دکتری بالینی خوند و غیر مرتبط محسوب نمیشه رشته‌هایی مث ...

گرایش‌های اصلی رشته مشاوره در مقطع کارشناسی ارشد شامل مشاوره مدرسه، مشاوره خانواده، مشاوره شغلی و مشاوره توانبخشی است.
گرایش‌های اصلی دکتری مشاوره شامل مشاوره خانواده، مشاوره مدرسه، مشاوره شغلی، مشاوره توانبخشی، و مشاوره توانبخشی معلولین است،

شما هم فک نکنید من از خدا بی خبرم و دارم اینجا نظر میدم از خیلی ها پرسیدم

اینجا شما گرایش بالینی میبنید؟

رشته روانشناسی مادر این رشته هاست گسترده تر هم هست چرا قبول نمیکنید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطاعات غلط ندین عزیزم ،از مشاوره هم میشه برای دکتری بالینی خوند و غیر مرتبط محسوب نمیشه رشته‌هایی مث ...

گرایش‌های اصلی کارشناسی ارشد روانشناسی شامل بالینی، عمومی، تربیتی، صنعتی و سازمانی، روان‌سنجی، علوم شناختی و کودکان استثنایی هستند  گرایش‌های فرعی‌تر مانند روانشناسی بالینی کودک و نوجوان، روانشناسی سلامت و روانشناسی دین

گرایش‌های اصلی دکتری روانشناسی شامل روانشناسی بالینی، روانشناسی سلامت، روانشناسی عمومی، روانشناسی صنعتی و سازمانی، خانواده و سلامت جنسی، و روانشناسی علوم اعصاب شناختی است.

اینا هم گرایش دکتری و ارشد روانشناسی هست 

گلم روانشناسی مادر رشته مشاوره هست

و از طریق مشاوره نمیشه روانشناس بالینی شد 

ولی میشه از طریق کنکور ارشد روانشناسی وارد روانشناسی بالینی بشی تازگیا با هر لیسانس و رشته ای میتونم کنکور ارشد روانشناسی بدن اون موقع وارد روانشناسی بالینی میشن

وقتی که روانشناسی مادر رشته مشاوره اس پس صد در صد روانشناسی گسترده تر از مشاوره هست مشاوره محدود تره قبول کنید

دانشجو🧠

روانشناسی علوم اعصاب کجا کادش هست

شما حالا بستگی به علاقه تون داره اگه بیشتر به راهنمایی کردن علاقه مندید رشته مشاوره خیلی خوبه

اگه به درمان اختلالات روانی علاقه مندید روانشناسی مناسبه

شما حالا بستگی به علاقه تون داره اگه بیشتر به راهنمایی کردن علاقه مندید رشته مشاوره خیلی خوبهاگه به ...

خب مگر درمان تو روانشناسی هم از طریق راهنمایی وراهکار دادن نیست یا اینکه از طریق تجویز دارو

خب مگر درمان تو روانشناسی هم از طریق راهنمایی وراهکار دادن نیست یا اینکه از طریق تجویز دارو

دارو نمیتونن تجویز کنن

ولی روانشناسی وارد جزئیات میشه درمانگر هست در واقع میاد به علت یه موضوع میندازه تحلیل گرایانه هست ولی مشاوره فقط راهکار میده و راهکار گرایانه اس

روانشناسی انگار اول علت یه موضوع یه اختلال رو پیدا میکنه بعد راهکار میده  روانشناسی بیشتر در زمینه بیماران حاد هست 

مشاوره ولی فقط راهکار میده

دانشجو🧠

دارو نمیتونن تجویز کننولی روانشناسی وارد جزئیات میشه درمانگر هست در واقع میاد به علت یه موضوع مینداز ...

خیلی ممنون از اطلاعات دقیقت شما خودت روانشناسی خونوی شاغل هم هستی؟

خیلی ممنون از اطلاعات دقیقت شما خودت روانشناسی خونوی شاغل هم هستی؟

نه عزیزم من روانشناسی نخوندم ولی خاله ام خوندن و تحقیق کردم زیاد

فقط اینو به یاد داشته باش از طریق مشاوره نمیشه بالینی خوند مگر اینکه کنکور ارشد روانشناسی بدی 

دانشجو🧠

روانشناس  و مشاور دارو تجویز نمیکنن 

روانپزشک دارو تجویز میکنه 

راهنمایی در مورد امور سطحی در حیطه مشاوره هست و درمان اختلالات روانی مثل اضطراب و افسردگی،اسکیزوفرنی اینا در حیطه روانشناسی هست 

البته اینم بگم که اون خانوم دوباره نیاد منو قورت بده 

از طریق مشاوره هم میتونی با شرکت در کارگاه ها روان درمانگر بشید 

ولی اگه یه بار به راهنمایی سطحی علاقه مندید مشاوره بخونید 

ولی میخواید به درمان اختلالات بپردازید روانشناسی بخونید