2777
2789
عنوان

آیا این چیزا یعنی من زنانگی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 85 پست
جدی خیلیا چون مستاجرن اصلا زندگی نمیکنن در حالی که یه خونه همیشه میتونه مرتب و شیک باشه

وقتی جوونیت بره دیگه چه فایده داره بنظرم ادم باید در لحظه زندگی کنه کی فردا خبر داره چی میشه من با نداری زندگی کردم ولی همونم درست بوده هر خونه ای رفتم پرده خریدم حتی ساده

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
وقتی پدر شوهرت بیاد .‌جلوش قشنگ گلی شوهرتو بکن .بگو فلانی پسرت کار انجام نمی‌ده .خدا خیرت بده جای پد ...

میگه عرضه نداری شوهرتو درست کنی 🥴

خودشم خیلی با شوهرم حرف میزنه ولی تاثیری نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی خیلیا چون مستاجرن اصلا زندگی نمیکنن در حالی که یه خونه همیشه میتونه مرتب و شیک باشه

خونه ای که همیشه بخواد هر امکاناتی داشته باشه اصلا با مستأجری جور در نمیاد 

نمیتونی هر سال برای خونه مردم پرده و موکت بخری که باید صاحب خونه ها انصاف داشته باشند و این امکانات بذارن که نمیذارن 

برا منم کارمنده ولی همش باید هلش بدیولی کارای مردانه و تعمیرات عالی؛ مالی نه

شوهر من هیچی

بچه رو ۵ دقیقه بغل کنه میگه وای کمرم شکست وای دیگه نمیتونم

شغل دوم نمیره

هرچی خراب شه پشت گوش میندازه آخرم زنگ میزنه باباش

خونه ای که همیشه بخواد هر امکاناتی داشته باشه اصلا با مستأجری جور در نمیاد نمیتونی هر سال برای خونه ...

آره واقعا مستاجر نمیتونه هرسال موکت بِبُره بچسبونه که

وقتی جوونیت بره دیگه چه فایده داره بنظرم ادم باید در لحظه زندگی کنه کی فردا خبر داره چی میشه من با ن ...

دقیقااا 

ما یه فامیلی داشتم سی سال کامل مستاجر بودن و هیچ‌کاری نکردن و نخوردن و نپوشیدن و... آخرش که خونه گرفتن، یه هفته بعد آقاهه فوت شدن. وقتی حالی روحی من توی خونه بده، وقتی ظاهر خونه به دلم نیست و از زندگی توی اون محیط لذت نمیبرم، چه ارزشی داره چهارصد سال دیگه توی پیری یه خونه ای بخرم یا نخرم؟ مهم اینه همون تاثیر روانی بدش روم مونده

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

میگه عرضه نداری شوهرتو درست کنی 🥴خودشم خیلی با شوهرم حرف میزنه ولی تاثیری نداره

پس کلا شوهرت اهمال کاره .ایتا داری کانال برات بفرستم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وقتی جوونیت بره دیگه چه فایده داره بنظرم ادم باید در لحظه زندگی کنه کی فردا خبر داره چی میشه من با ن ...

ما از اول خونه داشتیم ان شالله همه مستاجرا صاحب خونه بشن ولی قدیمی بود

کلی ظرف و ظروف شیک خریده بودم گذاشته بودم تو کمد میگفتم برا وقتی که خونه رو فروختیم و خونه جدید خریدیم

تااینکه پارسال یه اتفاقی افتاد و من تصادف کردم معجزه ای شد خدا دوباره زندگیم و بچه هام رو بهم بخشید 

بعد همون اتفاق ما رفتیم مستاجری و یه خونه بابا دلم کرایه کردیم خونه خودمونم خالی موند گفتم تا ده ساا دیگم درست نشه بذار نشه‌ کرایه میدیم زیادم میدادیم ولی برام مهم ارامشم بود

همه‌میگفتن وسیله نو ها رو‌چرا در اوردی خونه مستاجری؟گفتم من ۱۰سال ازدواج کردم ۱۰سال از دست دادم الان میخوام زندگی کنم از کجا معلوم چقد دیگه زندم؟

اونجا بود فهمیدم که در هر لحظه باید زندگی کنم و نذارم جوونیم بچذره به امید روزی که نیومده و لذت ببرم از داشته هام و همینم شد که کلا ۵ماه بعدش معجزه وار تونستیم خونمون رو بازساز یکنیم و بیایم خونه جدید

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خونه ای که همیشه بخواد هر امکاناتی داشته باشه اصلا با مستأجری جور در نمیاد نمیتونی هر سال برای خونه ...

پرده زدن واقعااا امکانات محسوب نمیشه یا یه موکت خریدن چقدر میشه مگه ماهم چندسال مستاجر بودیم، همون پرده رو میتونی تغییرات بدی داخلش همون موکت هم همینطور و خونه رو خوشگل و ست نگه داری

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

تنهایی نتونستم چوب پرده بخرم بزنم زیادم فکر نکنم گرون باشه شوهرم اصلا همکاری نمیکنهموکت هم میگه یال ...

اگه نداشت چی ؟

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁