2777
2789
عنوان

آیا این چیزا یعنی من زنانگی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 85 پست
آره واقعا مستاجر نمیتونه هرسال موکت بِبُره بچسبونه که

بله کاملا درسته علاوه بر اینکه هزینه اش زیاده ،نیروی بدنی هم میخواد چون آدم از این خونه به اون خونه اینقدر خسته و پیر میشه که دیگه توان اینکارا رو نداره 

نه بعد چوب پرده ساده متری ۵۰تومنه مگه چند متر پرده اشبنده خدا شوهرش تنبله

آره خوب حق با شماست باهاتون موافقم

من به طور کلی تصورم این بود که چون اجاره نشین هستن و دارن پول جمع میکنن نخواستن تغییر خاصی تو خونه اجاره ای بدن و بعدها تو موقعیت بهتر که بتونن خونه بخرن کلی خرید کنن برا خونشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با زنانگیت کاری ندارم 

ولی خرج کردن واسه خونه مستاجری اشتباهه واقعا

انشالله خونه بخرید همه چی رو ست بگیر و جفت و جور 

وگرنه زود زود بلندشی هرخونه یه چیز لازم داره

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ما از اول خونه داشتیم ان شالله همه مستاجرا صاحب خونه بشن ولی قدیمی بودکلی ظرف و ظروف شیک خریده بودم ...

خداروشکر واقعا کار خوبی کردی تمیز ومرتب هم که باشی خدا خودش برکت زندگی رو زیاد میکنه من به این موضوع خیلی اعتقاد دارم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
اسی درسته کارمندهولی خونه ی خوب اجاره کن که حالت جا بیاد روحیه ت خوب باشه

اینجا تازه ساخت بود و قرار بود صاحبخونه بعد قرار داد کاراشو بکنه

یهو گفت پول لازمم پول ندارم پرده و موکت و کمد دیواری و پکیج هیچی نزد

بعد چند ماه بزور پکیج زد بقیه کارا موند

میدونستم اینجوریه نمیومدم

خرج میکنم ولی تو چیزایی که نیاز به نفر دوم هست میمونمهمه کارامو باید تنها جلو ببرمیهو خسته میشم بیخی ...

خو ابجی اینو پست اول مینوشتید 

مشکل شما تنبلی شوهرتونه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
پرده زدن واقعااا امکانات محسوب نمیشه یا یه موکت خریدن چقدر میشه مگه ماهم چندسال مستاجر بودیم، همون پ ...

همه خونه ها هم اندازه نیستن پرده و موکتش جور در بیاد ،منم مستأجرم‌ اینی که شما میگید اصلا غیر ممکنه 

هر خونه ای که رفتم پنجره اش به مدل دیگه بوده هیچ شباهتی به هم نداشتن ،حتما شما کم خونه عوض کردین

خداروشکر واقعا کار خوبی کردی تمیز ومرتب هم که باشی خدا خودش برکت زندگی رو زیاد میکنه من به این موضوع ...

اره دقیقا

حتی روزی که رفتم خونه مستاجری مبل هامو‌نبردم و مبل جدید خریدم برا اونجا

دقیقا درست میگی ما حالاحالاها قرار نبود خونمون درست بشه

قرداد یکساله بسته بودیم همش دعا میکردیم بازم باهامون قرارداد رو‌تمدید کنه صاحبخونه ولی حتی به موعد قرار داد نرسیدیم و فقط ۵ماه موندیم

خدا خودش‌برکت میاره وقتی نظم و‌انضباطم تو زندکی باشه کلی انرژی مثبت سرازیر میشه وقتی چیزای کهنه باشه همش انرژی منفی من با چشمام دیدم اینو

انگار بعد اون اتفاق به خودم اومدم گفتم من این روزا رو‌دارم برا چی از دست میدم؟

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره بفرست

«مرضیه کشوری» 

کارشناسی ارشدِ روانشناسی

فارغ التحصیلِ دانشگاه تهران

کلاسها

@hamsarekhoobclass

خوشحالی فروشی

@khoshhaliforoushi

پاسخگویِ ثبت نام کلاس: 

@nuori_sabtenam

سایت

.hamsarekhoob.com

zil.ink/h

amsarekhoob

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏