2777
2789
عنوان

چرا نمیشم

114 بازدید | 15 پست

۹ روزه تاخیر دارم

شکمم بزرگ شده تخمدان هام درد میکنه و تیرمیکشه

چرا دیگه پریود نمیشم

تست زدم منفیه

چیکارکنم بشم

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

منم نزدیک ۱۵ روزه نشدم امروز بیبی منفی بود 

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم نزدیک ۱۵ روزه نشدم امروز بیبی منفی بود

هوووف نمیدونم چمون شدههه

من حتی تنبلی تخمدان یا تیروئید هم ندارم

تو سابقه انقدر تاخیر داشتی؟؟

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

برو ازمایش اگر منفی بود برو سونو

تستم منفی بود الان 

دیگه نیازه برم ازمایش؟؟

هوووف نمیدونم چمون شدهههمن حتی تنبلی تخمدان یا تیروئید هم ندارمتو سابقه انقدر تاخیر داشتی؟؟

نه ولی ماه قبل یک هفته تاخیر 

الانم شد نزدیک ۲۰ روز بیبی زدم منفی بود اگه باردار بودم دیگه باید نشون میداد الانم شکمم ورم کرده

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

نه ولی ماه قبل یک هفته تاخیر الانم شد نزدیک ۲۰ روز بیبی زدم منفی بود اگه باردار بودم دیگه باید نشون ...

دقیقا منم شکمم ورم کرده 

بخاطر اینه که خون کثیف جم شده و دفع نمیشه

تا پریود نشیم خوب نمیشه

دقیقا منم شکمم ورم کرده بخاطر اینه که خون کثیف جم شده و دفع نمیشهتا پریود نشیم خوب نمیشه

عریسک پشت پرده خوبه؟

عریسک پشت پرده خوبه؟

شنیدم اینوو

ولی تاحالا امتحانش نکردم ولی شنیدم به زنی که زاییده میدن تا هرچی عفونت و ایناس از بدنش بره ولی واسه پریود شدن نشیندم

ولی قبلا زعفرون،دمنوشش جعفری، دمنوش رازیانه رو امتحان کردم خوب بوده بعده دو روز شدم

روزی ۳ بار میخوردم 

شنیدم اینووولی تاحالا امتحانش نکردم ولی شنیدم به زنی که زاییده میدن تا هرچی عفونت و ایناس از بدنش بر ...

من خوردمش امشب ببینم چی میشه

اگه شدی بگو منم بخورم

سلام 

من خوردم فرداش پریود شدم 

فقط یه لیوان 

ولی تو پریودیم لخته های گوشتی قهوه ای رنگ دارم نشونش چیه؟

2790
2778
2791
2779
2792