2777
2789

سلام قشنگا وقتتون بخیر و شادی⚘️✨️

من سال ۱۴۰۱ دیپلمم رو گرفتم و دیگه بعد از اون کنکور شرکت نکردم رفتم دانشگاه آزاد حالا بعد از گذشت ۳ سال میخوام سال ۱۴۰۶ کنکور تجربی بدم به نظرتون میتونم امسال خرداد ۱۴۰۵ پایه دوازدهم رو ترمیم کنم و پایه یازدهم رو بزارم ۱۴۰۶ و همون سال ۱۴۰۶ هم کنکور شرکت کنم؟

(البته نمیدونم سال ۱۴۰۶ یازدهم هنوز همون ۶ تا درس ترمیم هست یا کل دروس یازدهم اینم اگر میدونید ممنون میشم بهم بگید)

یا میتونم امسال که میشه خرداد ۱۴۰۵ ترمیم یازدهم و دوازدهم رو انجام بدم و بعد ۱۴۰۶ کنکور شرکت کنم؟

اگه امسال ترمیم معدل کنم با گذشت ۱ سال از ترمیم معدل به نظرتون از تراز سوابق کنکورم کم نمیشه برای کنکور۱۴۰۶؟

و اینکه مشکلی پیش نمیاد چون نمیتونم هم ترمیم شرکت کنم هم کنکور🥲نمیتونم هردو رو باهم هندل کنم میخوام سال ۱۴۰۵ ترمیم شرکت کنم و سال ۱۴۰۶ کنکور

خیلی ممنون میشم اگر میتونید بنده رو راهنمایی کنید🙏🌸✨

براتون آرزوی بهترین هارو دارم عزیزای دلم💫🌈

دلم میخواد این روزها هرکس حالم رو میپرسه مثل حسین دهلوی جوابش رو بدم که میگه: «حال مرا هر کس که می‌پرسد بگو: خوب است.اشکش روان،اندوه جاری،زخم‌ها کاری‌ست...»😶‍🌫️🤍🐚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ پایه نهایی با کنکور زیاده واسه کسی که از درس مدتی دور بوده

همون هدف بزار ۴۰۶ و همون موقع امتحان بده

ولی امسال همینجوری شرکت کن فقط کنکورو ببین تراز کنکور چند میاری خودتو بسنجی

S❤️A

عزیزم تراز هر سال متفاوته شاید ۲۰ سال ۴۰۵ ترازش از ۱۷ سال ۴۰۶ کمتر باشه

بهتره همه رو باهم هندل کنی

این کاریه ک همه میکنن چرا میخای دو سال هدر بدی

نهایی ها خیلی راحت میشه نمره گرفت درسته سخته ولی ن اینک ی سال هدر بدی واسش

عزیزم تراز هر سال متفاوته شاید ۲۰ سال ۴۰۵ ترازش از ۱۷ سال ۴۰۶ کمتر باشهبهتره همه رو باهم هندل کنیاین ...

نمیدونم واقعا از مهر شروع کنم میتونم برسونم خودم رو چون پایم متوسطه 

از یه طرف میگم هردو رو همین امسال شرکت کنم از طرفی میگم بزارم سال ۱۴۰۶ ولی میترسم برای سال ۱۴۰۶ یهو بگن همه دروس یازدهم ترمیمه اونوقت دیگه کاری نمیتونم بکنم🫥🥲

دلم میخواد این روزها هرکس حالم رو میپرسه مثل حسین دهلوی جوابش رو بدم که میگه: «حال مرا هر کس که می‌پرسد بگو: خوب است.اشکش روان،اندوه جاری،زخم‌ها کاری‌ست...»😶‍🌫️🤍🐚
اره خردادن مگ درس تجدیدی دارید ک ثبت نام کنید بزرگسالان؟

برا خواهرم میپرسم . دیپلم تجربی داره ۴ سال پیش . 

الان میخواد برای فرهنگیان بخونه ....

سال سوم دانشگاه هم هست و میخواد ۲ ترم مرخصی بگیره

البته انسانی میخواد شرکت کنه

دانشگاه رو میخوای مرخصی بگیری؟

میخواستم مرخصی بگیرم چون ترم ۴ ام ولی آموزش دانشگاه گفت مرخصی نگیر حداقل ۱۲ واحد بردار که اگرم نتونستی بیای هرازگاهی دانشگاه با اساتید صحبت کنی

چون آزادم هستم اگه مرخصی بگیرم نتونم درسم رو تو ترمهای باقی مونده تموم کنم از اونور سنوات میخورم شهریه باید با ورودی های جدید بدم که خیلی زیاده🥲

نمیدونم واقعا از مهر شروع کنم میتونم برسونم خودم رو چون پایم متوسطه از یه طرف میگم هردو رو همین امسا ...

همینک من بهت گفتمو انجام بده برو نهایی های امسال و پارسالو ببین قشنگ با جوییدن کتاب میتونی ۱۹ ۲۰ بگیری

روزی یک ساعتو نیم بزار واسه درسای عمومی ک بلد نیستی مثلا زبان عربی و دستور و ارایه فارسی

مثلا درسی مثل دینی همون دو هفته ب نهایی باید بخونی

یا سلامت و هویت نمره ۱۵ ۱۶ هم بسته شونه