2777
2789
عنوان

ترمیم معدل در 1405 و شرکت در کنکور 1406🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 19 پست
برا خواهرم میپرسم . دیپلم تجربی داره ۴ سال پیش . الان میخواد برای فرهنگیان بخونه ....سال سوم دانشگاه ...

اگ میخواد انسانی کنکور بده باید بره سوابق براش ایجاد کنه

ولی از تجربی راحت تر میتونه قبول شه تا انسانی

همینک من بهت گفتمو انجام بده برو نهایی های امسال و پارسالو ببین قشنگ با جوییدن کتاب میتونی ۱۹ ۲۰ بگی ...

مرسی از راهنماییتون قشنگم❤️✨️

یک دنیا ممنونم

همین کاری که میگین رو مجبورم بکنم چون تا سال ۱۴۰۶ هزارتا قانون میزارن اگر زمانم رو هم هدر بدم دیگه راه جبرانی ندارم🫠

دلم میخواد این روزها هرکس حالم رو میپرسه مثل حسین دهلوی جوابش رو بدم که میگه: «حال مرا هر کس که می‌پرسد بگو: خوب است.اشکش روان،اندوه جاری،زخم‌ها کاری‌ست...»😶‍🌫️🤍🐚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از راهنماییتون قشنگم❤️✨️یک دنیا ممنونم همین کاری که میگین رو مجبورم بکنم چون تا سال ۱۴۰۶ هزارتا ...

اره عزیزم دوسال خیلی زیاده ولی اگ از الان بخونی ۹ ماه دیگ نتیجه اش رو میبینی بنظرم مشاوره انلاین بگیر میتونه مفید باشهواست

اره عزیزم دوسال خیلی زیاده ولی اگ از الان بخونی ۹ ماه دیگ نتیجه اش رو میبینی بنظرم مشاوره انلاین بگی ...

قربون شما خیلی ممنونم از راهنماییهاتون

خیلی لطف کردین💋💫🌈

اره حتما الان که گفتین پس همین امسال رو میچسبم بهش 

امیدوارم که بهترین ها همراهتون باشه و همیشه سلامت و شاد و پراز نور باشید جانم❤️✨️

دلم میخواد این روزها هرکس حالم رو میپرسه مثل حسین دهلوی جوابش رو بدم که میگه: «حال مرا هر کس که می‌پرسد بگو: خوب است.اشکش روان،اندوه جاری،زخم‌ها کاری‌ست...»😶‍🌫️🤍🐚