heols مدیر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1015 عنوان من پسرم | مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 149 پست ۱۶ سالمه تا میام تو سایت ی تامیک میزارم هیت میدین که استاتر نر هست این چ وضع صحبته مگه توهین کردم بهتون؟من از وقتی که اومدم تو تاپیک های زنونه نرفتمبه کسی درخواست دوستی ندادم اما باز هیت میدین من اومدم تو سایت چون چند تا مشکل دارم الان دارن حل میشن (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 1404/06/08 | 17:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_دریا456 عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 981 خب ددی سایت هم پر زن هسن ددی سایت کجا هست🤣تو با این سن؟؟
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1015 تاپیک رو قفل کن اینجا به جونت میوفتن برام مهم نیست جواب همشون رو میدم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
دختر_دریا456 عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 981 من ن اومدم تو تاپیک هاتون نه فحشتون دادم نه چیزیی نباید هم فحش بدی😂اینجا ادب مهم ترین چیزه
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1015 ددی سایت کجا هست🤣تو با این سن؟؟ برو سرچ کن میفهمی (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1015 نمیتونی هم فحش بدی😂اینجا ادب مهم ترین چیزه میگم ادم نیستین ی نمونش (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
مهتاب۶۶۰۶ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3237 خب من بخاطر ی سری مشکلات شخصی اومدم خودتم خوب میدونی اینجا نمیتونی مشکلاتتو حل کنیوقت تلف کردنهتمرکز کن به درست مدرسه ها کم مونده باز بشه
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15275 برام مهم نیست جواب همشون رو میدم تعلیق میشی خود دانی من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1015 خودتم خوب میدونی اینجا نمیتونی مشکلاتتو حل کنیوقت تلف کردنهتمرکز کن به درست مدرسه ها کم مونده باز بش ... کی گفته خیلی از مشکلاتم حل شده به لطف یک نفر (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1015 تعلیق میشی خود دانی مرسی بابت راهنمایی (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
fbgddvnnvvnc عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3370 من ن اومدم تو تاپیک هاتون نه فحشتون دادم نه چیزیی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂منت گذاشتی
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1015 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂منت گذاشتی میگم بعضیا شعور ندارن بفرما: (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1015 برو سوالاتت را از همجنست بپرس خب ی ددی سایت هست که توی اونم خانوما هستن (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
دخترابییییی عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 1910 برو ددی سایت اینجا سایت زنونه حق دارن اینارو بگن سریع باش بدو برو -اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی