2789
عنوان

من پسرم

2072 بازدید | 149 پست

۱۶ سالمه تا میام تو سایت ی تامیک میزارم هیت میدین که استاتر نر هست این چ وضع صحبته مگه توهین کردم بهتون؟

من از وقتی که اومدم تو تاپیک های زنونه نرفتم

به کسی درخواست دوستی ندادم 

اما باز هیت میدین 

من اومدم تو سایت چون چند تا مشکل دارم الان دارن حل میشن

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تاپیک خوشگلم؟ زدی😶

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

اینجا ما حق حرف زدن نداریم داداش غصه نخور

تقصیر درصدی از اقایون هست که مراعات نمیکنن جو اینجا مرد ستیز شده

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

ناراحت نشو واقعیت خیلی از مردای سایت درخواستای خوبی نمیدن ب آدم بخاطر همین همه گارد دارن

اخه من کاری به کسی ندارم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

اهمیت چرا میدی

اخه بدم میاد بجا این که بیان تو تاپیک جوابم بدن فحشم میدن

تقصیر درصدی از اقایون هست که مراعات نمیکنن جو اینجا مرد ستیز شده

من الان 7سالع جرات تاپیک زدن ندارم

می‌دونم اینجا جو مردستیزه

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه