2777
2789
عنوان

من پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 149 پست
مگه فحش نشونه آدم بودنه؟

وقتی که اطلاعی ندارین نظر ندین با تشکر

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

اینجا مناسب سنت نیست در کل که مناسب اقایون نیست 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ی ددی سایت هست که توی اونم خانوما هستن

تو به اونا کاری نداشته باش برو ددی سایت اینجا چی میخوای تو سریع

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

برو ددی سایت اینجا سایت زنونه حق دارن اینارو بگن سریع باش بدو برو

اول درست مثل ادم حرف بزن 

دوم اونجا همه زن هستن برو ببین

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

الان تو با شعوری؟مطمئنی پسری؟ عکستو بزار😂😂😂😂😂😂😂😂

گذاشتم ضایع نشی ها

اینجا خودت میبینی دیگه پسرم 

یه نمونه کوچیک از جامعه س 

سخته اینجا برات روحیه ت رو خراب میکنن 

باز خودت دانی 

موفق باشی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

تو به اونا کاری نداشته باش برو ددی سایت اینجا چی میخوای تو سریع

پس تو هم ب من کاری نداشته باش 

خودت جواب خودت رو دادی

اول درست مثل ادم حرف بزن دوم اونجا همه زن هستن برو ببین

ساکت شو 

مث آدم حرف بزن یعنی چی؟؟چی گفتم من ؟؟؟؟!!!!

بعد میان میگن چرا چیزی میگین به مردا ببینین چه الکی جبهه میگیره://////من بیکار نیستم برم سایت مردونه وقتی جام اونحا نی 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی