2777
2789
عنوان

شاغل شدن

212 بازدید | 24 پست

من پسرم ۲۶ سالمه 

تو شرکت کارگرم

کیسه های گونی رو جا به جا میکنم

لیسانس حسابداری دارم 

چیکار کنم یه شغل بهتر پیدا کنم

❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برا فرهنگیان بخون شه تا سی سال شاید قبول شدی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

اولا هیچ شغلی عار و ننگ نیست اینو همیشه بدون.

دوما تو که تحصبل کرده ای دنبال کار بگرد کار الانتو رها نکن کنارش دنبال کار بگرد درحوزه همین حسابداری بعد که‌ کار دیگه پیدا کردی از اینجا بیا بیرون

کاربری من و دخترداییم

توی نی نی سایت بگرد

ببخشید

❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

فرهنگین هنوز سن سی تصویب نشدهایشون میتونه استخدامی شرگت کنه

استخدامی دیکه تموم شد فک کنم نگیرن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

برو‌کلاس های که کار با نرم افزار یادت میده 

تا میتوانی چت کن با هوش مصنوعی  بپرس یک‌حسابدار موفق چه مهارت هایی باید داشته باشد  

همه را خوب یاد بگیر 

بعد کار ورزی اگر گفتند رایگان بیا برو 

خوش لباس باش و مودب 

قعا کار گیرت میاد

برو‌کلاس های که کار با نرم افزار یادت میده تا میتوانی چت کن با هوش مصنوعی بپرس یک‌حسابدار موفق چه م ...

آخه انگشتام سرکار قطع شدن

واسه حسابداری که همه جا کار هست اینقد که حسابدار میخوان فروشنده و منشی و... نمیخوان

من سالم نیستم مریضم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز