2777
2789
عنوان

درد دل دونی

167 بازدید | 24 پست

میگم زندگی ام واسه شما بی نمک شده؟

همش شده کلاس گذاشتنای بیخودی

پز دادنای بچگانه

چقدر آدما مسخره شدن

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو فامیل ما مد شده وسواسی بودن رو تمیزی خونه

وحشتناکن

حوصله شونو ندارم بیان خونمون

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

پس همه مسخره شدیم 🙄 چون یکی کلاس میذاره ما هم باید کلاس بذاریم دیگه

آره

خیلی سطحی نگر و اهل نمایش شدیم

همه چی دست به دست هم داده که ما این شکلی شدیم 

دلم میخواد پاشم برم ی شهر دیگه که هر جور دلم میخواد زندگی کنم

من دیگه از همه بدم میاد....همه چی شده چشم و هم چشمی..اصلا اوضاعیه...

خدایش تو دید و بازدیدا چقدر خودمونیم؟

جرئت نداریم پیش ی فامیل دردل کنیم

دیگه از فردا به چشم ی بدبخت بیچاره نگامون میکنن

از وقتی بچه دار شدیم زندگیموت هرروز جهنمه.دعوا دهوا دعوا دعوا..طفلی بچم امشب همینجوری شوهرمو نگ اه میکرد..بعد چقد خودمو ارایش کرده بودم ی لباس خوشگل پوشیدم..شوهرم اومد با بدی تمام گف شاید الان یکی بیاد..(یهنی این چیه پوشیدی)کفرم درومد..همشو دراوردم.اینقد وقت گذاشته بودم:(موهامم باز کردم..بعد من الان سه روزه یک ثانیه ننشستم یک ثانیه..ی کرم رو مبل بود اخر سر اورده با ی لحن بدی..12ماهه این اینجاس نمیبینی ک برش داری:/خدا شاهده الان از خستگی خوابم نمیبره..نمیدونم این حرفا از کجاش درمیاد.میشینم باهاش حرف میزنم میگم نمیبینی ننشستم هنوز؟کارامو از صب ک بیدار شدم براش مرور میکنم ک ببینه چقد جون کندم..عین خیالش نیس..باهمم رابطه نداریم.نمیدونم چشه.خسته شدم از زندگی به معنای واقعی..دیگه حوصله حرفای یخ و بی موقعشو ندارم

شهر دیگه هم همین شکلین آدماش از چاله در میای می افتی تو چاه بشین سر جات 😉

حداقل کسی نمیشناست راحتی