ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
يه ني ني سايت مياي اينجو ي شده همه كلاس بزارن تظاهر كنت مي ري توي هر تايپيكي مياد از خودش خوب بگه و تعريف كنه حتي واسه اسم كاربريشونم چه قدر به خودشون مي بالن من همونم كه ...بعد ربطش مي دن
استاتر درس میگی.همیشه میگفتم محاله زندگیم مث بقیه شه.میدیدم بقیه باهم بدن میگفتم مگه اینا شعور ندارن بشین باهم حرف بزنن.مگه میشه یکی خر باشه نفهمه یکی از ی کاری بدش میاد دیگه انجامش نده اگه میخواد با اون شخص زندگی کنه و و و..چنان ب سرم اومده ک نگو..اصن شوهرم ب خودش ی تکون نمیده ک ی چیزیو درس کنه..رفتارش.حررفاش..جالبیش اینکه حالا ک نمیخواستی عوض شی و ی رفتاریت رو درست کنی چرا از روز اول اینی ک هستی رو نشون ندادی ک نیام تو این زندگی..انگار اوایل ی ماسک رو صورتش بوو..تاسف میخورم از این همه تظاهر و دورویی