2777
2789
عنوان

دوست حسود

337 بازدید | 38 پست

بچه ها در ارتباط با دوست حسود تجربه دارین تا حالا براتون پیش اومده ؟ من یه دوستی داشتم خیلی باهم خوب بودیم ولی از وقتی نامزد کردم همش حسادت می‌کنه با اینکه خودشم رابطه فاب داره تا پارتنرش به چی براش میگیره حتی یدونه شورت میاد سریع به من میگه با اینکه من از رابطه خودم هیچی نمی‌گم چون خیلی چشمش شوره به نظرتون کار درستی میکنم ؟ الآنم خیلی زنگ میزنه من اصلا محلش نمیدم چون حس میکنم دلش نسبت به من پاک نیست مثلاً هر وقت با پارتنرش دعوا کنه میاد به من میگه من کلی راهنماییش میکنم که رابطت رو بهم نزن فلان ولی من اگه کوچکترین چیزی بگم تنها راهکارش اینه بهم بزن منم اصلا خیلی وقته هیچ چی بهش نمی‌گم هرچی هم بهش بی محلی میکنم باز زنگ میزنه بهم چون توی یک محل هم هستیم نمیتونم چیزی بهش بگم 

اینطور که میگی یعنی خونه خراب کنی هست که دومی نداره ،حذفش کن از زندگیت بیرون اینجور رفاقتا پایان خوشی ندارن

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطور که میگی یعنی خونه خراب کنی هست که دومی نداره ،حذفش کن از زندگیت بیرون اینجور رفاقتا پایان خوش ...

خیلی تا الان باهاش کات کردن ولی هی مظلوم نمایی می‌کنه منم دلم میسوزه نمی‌گم تا حالا بهم خوبی نکرده ولی بدی هاش بیشتره مثلاً من بچه طلاقم بارها غیر مستقیم گفته بچه های طلاق زندگی خوبی ندارن با اینکه من بهترین زندگی رو دارم حتی به زندگیم هم حسادت میکنه

ببین تنها کاری ک میکنی اینه باهاش کات کنی

میشه بهم یه راهکار بدی چون توی یک محل هستیم نمی‌خوام بی حرمتی پیش بیاد الان دوروزه زنگ نمیزنه هم بهونه میارم جواب نمیدم به نظرت خوبه؟

انقدر حسود هست ، میگم من امسال دانشگاه قبول نشدمولی اونی که دانشگاه رشته ی خوب قبول شده بازم به من ح ...

یه فکتی هست به نظرم آدما هرچیزی که کمبودش رو دارن یا داشتن به همون ویژگی توی انسان های دیگه حسادت میکنن

میشه بهم یه راهکار بدی چون توی یک محل هستیم نمی‌خوام بی حرمتی پیش بیاد الان دوروزه زنگ نمیزنه هم بهو ...

ببین اگر بخای با کسی رابطه رو قطع کنی بلاخره ممکن اون یجاهایی ازت ناراحت بشه 

همینکه ازش فاصله بگیری و بهش رو ندی خودش کم کم دور میشه

من با رفیق ده سالم مجبور شدم اینکار کنم