2777
2789
عنوان

دوست حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اتفاقات ریز ب هیچکس نگوی برنامه تلویزیونی میدیدم میگفت اونا ک حسودی میکنن مدام در حال سوال پرسیدن ...

وای آفرین دقیقا همیشه سوال می‌پرسه چرا ؟ کجا چطور ؟ آنقدر فضوله که نگو فکر کن حتی راجب رابطه جنسی ما هم می‌پرسه که انجام می‌دین ؟ چیکار میکنین ؟وای الان اینارو می‌نویسم بیشتر حرصی میشم

وای آفرین دقیقا همیشه سوال می‌پرسه چرا ؟ کجا چطور ؟ آنقدر فضوله که نگو فکر کن حتی راجب رابطه جنسی ما ...

ببین من قبل عید انقد از لحاظ دوستم تو فشار بودم ازش حرف میزدم فشارم میفتاد

خداروشکر تو زود شناختیش 

من بعد ده سال...

ببین خیلی آدم خوب و چشم پاکی بودا

ولی فضولیش دیگ خستم کرده بود 

از من همه چی می‌پرسید خودش دریغ از یه حرف ک بخاد بزنه 

ببین من قبل عید انقد از لحاظ دوستم تو فشار بودم ازش حرف میزدم فشارم میفتادخداروشکر تو زود شناختیش من ...

راحت شدی آدمی که باعث اذیتت میشه رو چرا نگه داری حالا چه یکسال چه ده سال 

منم با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن 🥲 اما سکوت کردم قبلشم چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم که از دستش ندم 

یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد و بعدم کامل قطع رابطه کرد 

به نظر شما من بدم یا مقصرم 🥲🥲

مگه بده به یاد هم بودن 

منم با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک ...

نگاه کن مطمئنی کاری نکردی که ناراحتش کنی ؟ یا بی دلیل یهو اینجوری شد؟ منم حقیقتش تو موقعیت دوست توام یعنی اگه طرف مقابل پیام بده سریع میپیچونمش چون حس خوبی بهش ندارم و می‌خوام از زندگیم بره البته شما رو نمی‌دونم اما طرف مقابل من به شدت حسود و چشم تنگه

نگاه کن مطمئنی کاری نکردی که ناراحتش کنی ؟ یا بی دلیل یهو اینجوری شد؟ منم حقیقتش تو موقعیت دوست توام ...

من کاريش نکردم جز خوبی و محبت 

چندین بار با رفتارش ناراحت م کرده‌ بود ولي سکوت کردم 🥲🥲

یه بارم رفتم ديدنش خیییییلی سرد برخورد کرد اصلا تحویلم نگرفت و یه گلدون گل قشنگ بردم با لحن تند و عصبانیت گفت ببر بزار رو اپن خونه تون 🥲 

من کاريش نکردم جز خوبی و محبت چندین بار با رفتارش ناراحت م کرده‌ بود ولي سکوت کردم 🥲🥲یه بارم رفتم ...

خب پس دیگه مشکل از شماست که به این رابطه ادامه دادی یادت باشه هرکس بهت ظلم کرد باید بهش ظلم کنی هرکس زد تو گوشت تو دوتا بیشتر بزن وگرنه خودتی که ضرر میکنی

خب پس دیگه مشکل از شماست که به این رابطه ادامه دادی یادت باشه هرکس بهت ظلم کرد باید بهش ظلم کنی هرکس ...

به نظر شما حرفم بد بود که گفتم نمی دونم چرا رفتارتون با من عوض شد 

ارهههه تازه اونی ک بخاد از رابطه جنسی آدمم سر در بیاره دیگ بدتر

بببخشید می پرسم 

من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن 🥲 🥲🥲🥲ولی سکوت‌ کردم قبلشم چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم 

یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 🥲 من خیییلی ناراحت شدم 🥲 

به نظر شما من بدم یا مقصرم