2777
2789
عنوان

مهریه چقد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 178 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزای وحشتناکی گفتی امیدوارم الکی و برا کل کل گفته باشی خدا ب همه افکار ما تسلط داره و میدونه نیت ...

برق رفت آنتم پرید دیگه نشد بیام. چه بازی وقتی که طرف خودش راضی منم راضی خوب اشکالش چیه؟؟ من الان ۴۰ سالم باشه با یه ۲۰ ساله ازدواج کنم به اختیار خودش کار خلافی انجام دادم؟؟ 

برق رفت آنتم پرید دیگه نشد بیام. چه بازی وقتی که طرف خودش راضی منم راضی خوب اشکالش چیه؟؟ من الان ۴۰ ...

همینکه عشق و حالتو کنی بعد بری دختر بدون مهریه بگیری ک تا حرف زد بکوبی تو سرش  میشه سواستفاده

مگه فط حق طلاقه کل حقها سامل شما مرداست حق طلاق هم کمه همه حقهارو بدین مهریه رو بردارینشما مردا به ه ...

من باشم فقط حق طلاق میدم بدون مهریه اگه می خواد بره خارج کار کنه درس بخونه بره طلاق بگیره اول بعد بره چون من همسر خانه دار می خوام نه محصل و شاغل

اگه بنا به دادن مهریه ام باشه ۱۴ تا سکه بیشتر نمی دم می خوام ازدواج کنم نه معامله سر حرفمم هستم نظرمم هیچ وقت عوض نمیشه اگه چنین دختریم اصلا پیدا نشد که با این شرایط کنار بیاد ( که صد درصد پیدا میشه نمونه اش هست که با ۱۴ تا سکه حتی یک سکه قبول کردن)  میرم با میان سال ازدواج می کنم یا مطلقه یا بیوه اونا دیگه سطح توقعاتشون پایینه از لحاظ ذهنی آرامش بیشتریم دارم اگرم بازم نشد میرم صیغه می کنم خلاف شرع و قانونم هم نیست ولی تن به خفت مهریه سنگین نمیدم 

همینکه عشق و حالتو کنی بعد بری دختر بدون مهریه بگیری ک تا حرف زد بکوبی تو سرش میشه سواستفاده

خوب من از بابت خودم خیالم راحته هیچ وقت نمی کوبم تو سرش اصلا همچین دختری که اول کار اعتماد کرده به من حاضر شده با همچین شرایطی باهام ازدواج کنه رو سرم میزارم عین پروانه دورش میگردم بعد اون هرچی پولم داشته باشم خرج خودش می کنم

با اختلاف سنی 20سال اسمش چیه ؟

طرف سن قانونی رسیده عقل داره می تونه برا خودش تصمیم بگیره وقتی که خودش قبول کرده...

من یه مورد اینجوری دیدم طرف مرده میان سال بود کچل قد کوتاه شکمم داشت با دختره عین پنجه افتاب اومده بودن رستوران من اولش فک کردم پدر دخترن بعد گوش خابوندم دیدم عشقم پشقم می کنن دل و قلوه ردو بدل می کنن 😂😂😂

من باشم فقط حق طلاق میدم بدون مهریه اگه می خواد بره خارج کار کنه درس بخونه بره طلاق بگیره اول بعد بر ...

پس یعنی حق مسکن هم با شما مردا باشه

حق حضانت

حق صیغه هم که دارین

حق کشتن زن در هنگام زنای همسر

زن باید برای خروج از منزل هم ازشوهر اجازه بگیره که تمکین عام هست

شاید همسرتون مثلا با دوستان یا خانوادش میخواد چند روز بره مسافرت، باید اجازه از شوهرش بگیره اگه اجازه نداد حق نداره بره

ولی مردا مثلا راحت میتونن با دوستانشون برن تایلند

حق طلاق که به زن میدین حق طلاق خودتون ازتون سلب و گرفته نمیشه البته اسم اصلیش وکالت در طلاقه نه حق طلاق

کلمه حق طلاق فقط برای مرداس چون هر زمان شما مردا دلتون بخواد بدون هیچ علتی میتونید زنتون رو طلاق بدید

ولی زن وکالت در طلاق میگیره یعنی با علت نه مثل مرد بی علت و عشقی طلاق بگیره

شوهرش فردا خیانت کرد، معتاد شد، کتکش زد، یا هر اتفاقی افتاد آواره دادگاهها نشه بره راحت طلاقش رو بگیره

اتفاقا مردا سر همین مهریه طلاق نمیدن وگرنه مهریه نباشه که 90درصد مردا طلاق دادن زنشون رو رفتن زن بعدی، بعد دوباره بعدی راحت هر وقت بخوان به زنه میگن بسلامت.

طرف سن قانونی رسیده عقل داره می تونه برا خودش تصمیم بگیره وقتی که خودش قبول کرده...من یه مورد اینجور ...

من کاری با طرف مقابل ندارم علت اینکه شما 40،45، 50سالتون میرید دختر 18ساله میگیرید چیه؟

غیر لذت جنسی علت دیگه ام داره مگه؟

خوب من از بابت خودم خیالم راحته هیچ وقت نمی کوبم تو سرش اصلا همچین دختری که اول کار اعتماد کرده به م ...

چه شرایطی داری که دختره خاضر بشه زنت بشه دور سرش میچرخی تازه 18سالشم میخوای تر گل ور گل خودت 40ساله old boy

بعد میشی 60ساله پیر مرد اون یه زن زیر 40هنوز پر انرژی

البته فقط اون قسمت میان تنه مهمه بقیه چیزا مهم نیست برای مردا

پس یعنی حق مسکن هم با شما مردا باشهحق حضانتحق صیغه هم که دارینحق کشتن زن در هنگام زنای همسرزن باید ب ...

حق صیغه و حق کشتن زن چیه دیگه دراوردی از خودت

حق طلاق داشته باشه هروقت اراده کنه می تونه بره طلاق بگیره اجاره ورود و خروج یه چیز دوطرفه است منم بدون اجازه و مشورت همسرم هیچ کاری نمی کنم من خیالم از خودم راحته فقط محتاطم چون می بینم یه سری چیزارو دختره تو عقد خیانت کرده بعد شوهره فهمیده دعوا شده بعدم دختره راحت رفته مهریه اجرا گذاشته خوب اون پسر به خاک سیاه نشسته که