2777
2789
عنوان

مهریه چقد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 178 پست
با افکار مزخرفت موفق باشی برو عشق و حالتو بکن تا ی دخترعاقل ب تورت بخوره مث من بلا سرت بیاره فک ن ...

چ جوری شوهرت طلاق داد وقتی مهریه هم باید بده؟

چرا مثل بقیه نتونست طلاق نده تا مهریه ببخشی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جوری می گی بسوزین انگار داری مهریتو از من می گیری دیگه ما مجردا نگاه به دادگاه خانواده می کنیم چش ...

خب هر حق و حقوقی که خودتون دارید به زن بدین

شما هم میخوائین مهریه ندیدن و هم هیچ حق و حقوقی    

خدا بهت رحم کرد طرف گفت طلاق.. تاپیکای منو بخون ببین من چی میکشم... دیگه بعدش ازدواج نکردی؟

بله واقعا خدا بهم رحم کرد 

بله خوندم انشاالله مشکل تون حل بشه خیانت واقعا خیلی ادمو نابود میکنع 

بله سه ساله ازدواج کردم 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

اتفاقا برعکس قاضی مرد حق بیشتر به خانوما میده نه که احساسی ان فوری گریه می کنن تحت تاثیر قرار می گیر ...

چه ربطی داره قاضی بخوای حکم و رای رو بر اساس گریه ها و اشک زنها بزاره که کلا قوانین رو نقض میکنن

بیخیال بیا بحث تمومش کنیم دعوا که نداریم اگه چیزیم گفتم ناراحت شدی عذر می خوام

چیزای وحشتناکی گفتی امیدوارم الکی و برا کل کل گفته باشی   خدا ب همه افکار ما تسلط داره و میدونه نیت ما چیه   فقط بهت میگم اگ اونا واقعا افکار خودت بود از خدا بترس و هیچوقت سعی نکن دختری رو بازی بدی  و زندگیشو حیف کنی   چون خدا بد میزاره تو کاسه آدما      موفق باشی

ممنون عزیزم،خوشبخت باشین، این همسرت خوبه؟

همچنین عزیزم 

اون نامزد سابقم کجا شوهرم کجا 

خیلی شوهرم خوبه خداروشکر 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

خب اگه خیانت کرد صددرصد جدا میشم نه اینکه بخام با مهریه زیاد نگهش دارم یا مهرسمو بزارم اجرا، میگن مه ...

اگه خیانت کرد جدا میشی و مهریتم میگیری

چرا اینو نمیگی

چون الان دوسش داری؟یا فکر میکنی عشق تنها چیزیه که تو جهان باقی مونده

اون خیانتشو کنه بره با یکی دیگه و تو هم فقط بگی باشه خدافظ؟

حق طلاق واسه اینکه اگه شوهره تو زرد از آب دراومد راحت بتونی جدا بشی راهتو سوا کنی بزور قانون نتونه ن ...

مگه فط حق طلاقه کل حقها سامل شما مرداست حق طلاق هم کمه همه حقهارو بدین مهریه رو بردارین

شما مردا به هیچکدوم راضی نمیشید

خب اگه خیانت کرد صددرصد جدا میشم نه اینکه بخام با مهریه زیاد نگهش دارم یا مهرسمو بزارم اجرا، میگن مه ...

مرد مگه پشتوانه میخواد؟

واقعا پسره چیا بهت گفته 

عزیزم اینو بدون تو هرچی بیشتر سختگیر باشی بیشتر دوستت خواهد داشت

دلت برای پسره نسوزه