2777
2789
عنوان

مهریه چقد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 178 پست
همچنین عزیزم اون نامزد سابقم کجا شوهرم کجا خیلی شوهرم خوبه خداروشکر

خداروشکر. چطور رو شوهرت شناخت پیدا کردی که خوب بشناسی و ازش مطمئن شی خوبه؟ مخصوصا راجع به اینکه خیانتکار نیست

حق نفقه نداره؟ مسکن خوراک پوشاک همش گردن مردهبعدم ازدواج الان جنبه بیزینس پیدا کرده دختره عقد کرده ب ...

نفقه درمقابل تمکین کامل و بدون قید و شرط زن هست که مرد اگر انجام نده قانونا و شرعا مرد به راحتی میتونه نده بعد بره داپگاه شکایت کنه و دادگاه زن رو موظف به انجامش کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ جوری شوهرت طلاق داد وقتی مهریه هم باید بده؟چرا مثل بقیه نتونست طلاق نده تا مهریه ببخشی؟

ببین من سه سال خونه پدرم بودم تا بالاخره خانوادشو راضی کنه بمونیم باهم زندگی کنیم   موفق نشد و اونا گفتن فقط طلاق 

منم بعد از سه سال رفتم دادخواست طلاق دادم    حق طلاق نداشتم ولی قاضی بخاطر شرایط بهم حق طلاق داد و رفتم محضر جدا شدم اونم با مهریه کامل  ک الان قسطی میده

برگه برنده من این بود ک دادخواست تمکین زده بود  ولی رد شد توی دادگاه  چون من حاضر بودم زندگی کنم باهاش ولی اون گف نمیتونم ببرمش خونه(میدونست ک خانوادش نمیتونن تحمل کنن من برگردم خونه م) 

خداروشکر. چطور رو شوهرت شناخت پیدا کردی که خوب بشناسی و ازش مطمئن شی خوبه؟ مخصوصا راجع به اینکه خیان ...

آدمی که خوبه از قیافش مشخصه 

من همون اول که با شوهرم صحبت کردم فهمیدم چه آدم خوبو با پدر مادریه ، چندماه باهم صحبت کردیم دیگه هردو فهمیدیم چجوری آدمی هستیم ، چهار سال هم دوست بودیم هیچی ازش ندیدم ، دختر باز نبود تاحالا با کسی رابطه نداشت 

همیشه کار میکرد رفیق باز نبود 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

اگه خیانت کرد جدا میشی و مهریتم میگیریچرا اینو نمیگیچون الان دوسش داری؟یا فکر میکنی عشق تنها چیزیه ک ...

من به مهریه نیازی ندارم درسته حق منه ولی منی ک قراره ازدواج کنم ادمه درستو انتخاب میکنم ادمی ک بهش اطمینان کاملو دارم، من به مهریه اعتقادی ندارم اخه فکرشو بکن من میگم (مثلا اکه یموقعی جدا شدیم اینقد باید مهریم باشه)، خب چرا وقتی من بخام احتمال جدایی بدم باید ازدواج کنم با طرف، خیانت خط قرمز هردوطرفمونه و اطمینانه صدو بهش دارم که همچینکاریو نمیکنه.

حق نفقه نداره؟ مسکن خوراک پوشاک همش گردن مردهبعدم ازدواج الان جنبه بیزینس پیدا کرده دختره عقد کرده ب ...

عجب آخی نکه شما مردا هم همتون مهریه رو میدین کدومتون مهریه رو تو عقد دادین یه چرتی میگی آخه شما مردا هم صبر میکنید  تا زیر یک سقف رابطه ندارید 

یا اینکه خونه و مسکن رو آماده کردین زنتون رو بردین انتظار رابطه های پی در پی و کامل دارید

آدمی که خوبه از قیافش مشخصه من همون اول که با شوهرم صحبت کردم فهمیدم چه آدم خوبو با پدر مادریه ، چند ...

خداروشکر عزیزم، حس خوبی گرفتم از این جملاتت، مرد خوب تو این زمونه نعمته.. بسکه مرد و زن شل زیاده

خداروشکر عزیزم، حس خوبی گرفتم از این جملاتت، مرد خوب تو این زمونه نعمته.. بسکه مرد و زن شل زیاده

آره واقعا 

انشاالله که اگه قسمت هم نیستین و شوهرم درست نمیشه زودتر کارت حل بشه جدا بشی 

واست همچین مردیو آرزو میکنم واقعا خیلی خوبه یهو از تو سختی و خیانت دیدن و... میری جایی که همیشه بهت احترام می‌زاره چشمش به جز تو کسیو نمیزنه 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

😘🤏🏻اف کورس عزیزمدخترای ساده ی ایران که سر بحث مهریه جوگیر میشن حالا جالب اینجاست استادمون قاضی دا ...

حق طلاق بلاعزل باید باشه 

حق طلاق رو زن بگیره ، حق طلاق مرد ازش گرفته نمیشه فقط دو طرفه میشه

من به مهریه نیازی ندارم درسته حق منه ولی منی ک قراره ازدواج کنم ادمه درستو انتخاب میکنم ادمی ک بهش ا ...

میگی چرا وقتی احتمال جدایی هست باید ازدواج کنم و از اون طرف میگی ازش مطمئنم که خیانت نمیکنه

خب قشنگم این صحبتها متناقض هستن. چرا احتمال خیانت رو نمیدی و با اطمینان میگی خیانت نمیکنه؟افرادی رو دیدم خیانت کردن که میگفتی احتمال اینکه دلار الان بیاد رو ۱۰ هزار تومن بیشتره تا احتمال خیانت ایشون

گفتم مهریه داشته باش چون وقتی اون خیانت کنه فقط غمش برای تو میمونه و اون ککشم نمیگزه

اگه سنت کمه بعد ها به صحبت من میرسی ولی لطفا خودت رو اولویت قرار بده توی زندگیت نه اون شخص رو

حتی اگه دیوونه وار عاشقشی

بهتره نظر خودت رو داشته باشی من دختر عموم ازدواج کرد بدون مهریه همه فامیل باهاش قهر کردن که پشت خودت خالی کردی ولی به نظرم شوهرش نسبت ب بقیه فامیل که مهریه دارن بهتر برخورد مسکنه بشتگی به شخصتیه یک سریا با مهریه زیادم ادم نمیشن من خودم نظرم مهریه کار خوبیه دل ادم قرص میشه خودم یه زمان خواستم ازدواج کنم قطعا مهریه چیز مهمیه برام

مرد مگه پشتوانه میخواد؟واقعا پسره چیا بهت گفته عزیزم اینو بدون تو هرچی بیشتر سختگیر باشی بیشتر دوستت ...

من دلم برای کسی نمیسوزه، و نمیخام طرفو با مهریو نگهش دارم، و شما سوال پرسیدین و منم حق دارم نظر بدم ونظرمو دادم نه اینکه بگم این نظر منه اشتباهه یا درست❤