2777
2789
عنوان

مهریه چقد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 178 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلم برای کسی نمیسوزه، و نمیخام طرفو با مهریو نگهش دارم، و شما سوال پرسیدین و منم حق دارم نظر بدم ...

میدونم

من قصدم راهنمایی بود نه تحمیل

شما مختاری هرجور بخوای مهریه بذاری

فقط میخواستم شرایط کشور رو ببینی و سنجیده تر عمل کنی یا حداقل بیشتر دربارش فکر کنی

بهرحال ضرر که نمیکنی ، هوم؟

میگی چرا وقتی احتمال جدایی هست باید ازدواج کنم و از اون طرف میگی ازش مطمئنم که خیانت نمیکنهخب قشنگم ...

بله حرفتون کاملا درسته از راهنماییتون ممنونم❤ ولی گفتین اکه مهریه داشته باشم، وقتی خیانت کنه غمش برام میمونه، ولی پولش برام میمونه؟  و من دوس ندارم اینجوری بشه، خودم از پس خودم بر میام میتونم مستقل باشم و برم کار خودم پول در بیارم 

بله حرفتون کاملا درسته از راهنماییتون ممنونم❤ ولی گفتین اکه مهریه داشته باشم، وقتی خیانت کنه غمش برا ...

خب این وسط اون اقا پسر خیلی قسر در میره

این موضوع اصلا واسه من خوشایند نیست ولی شاید تو اوکی باشی با این قضیه💗

خب این وسط اون اقا پسر خیلی قسر در میرهاین موضوع اصلا واسه من خوشایند نیست ولی شاید تو اوکی باشی با ...

راستش من این حرف رو درک نمیکنم ک ( من بخام اونو با مهریه نگه دارم)  خب صددرصد من این زندگیو نمیخام ک شریک زندگی من بخواد بخاطر پول(مهریه)  با من بمونه

راستش من این حرف رو درک نمیکنم ک ( من بخام اونو با مهریه نگه دارم) خب صددرصد من این زندگیو نمیخام ک ...

قرار نیست با مهریه نگهش داری

چون ۹۵ درصد پسرا در هر صورت خیانتشون رو میکنن

ولی قرارم نیست بعد از خیانت بذاری آب خوش از گلوشون پایین بره

قرار نیست با مهریه نگهش داریچون ۹۵ درصد پسرا در هر صورت خیانتشون رو میکننولی قرارم نیست بعد از خیانت ...

همه ک مثل هم نیستن، من میخام تو این یبار زندگی کردنم اعتماد صدددددرصدو بهش بکنم نه اینکه همش احتمال بدم اگه خیانت کرد؟  اکه ولم کرد؟  و.....  شما کساییو دیدی ک بقول خودتون اطمینان صدو بهم داشتن ولی پسره خیانت کرد، و منم کساییو دیدم ک بازم اطمینان صددرصدو بهم داشتن هنوزم دارن زندگی میکنن خوشبختم هستن، و هر کسی بر اساس تجربه ی خودش نظر میده

آره

در نظام حقوقی ایران حق ذاتی طلاق با مرد است، اما زن میتواند از طریق دریافت وکالت در طلاق بلاعزل از سوی مرد یا اثبات شرایط قانونی مانند عسر و حرج، یا تحقق شروط ضمن عقد، به‌طور مستقل اقدام به طلاق کند. بنابراین، «حق طلاق زن» در واقع همان «وکالت در طلاق» از طرف مرد است که باید در سند رسمی ثبت شود و زن میتواند با استفاده از آن، فرآیند طلاق را پیگیری کند. 

بر اساس ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی، حق طلاق اساساً با مرد است و او میتواند هر وقت که بخواهد همسرش را طلاق دهد.

اگر زوج (مرد) به زوجه (زن) وکالتنامه بلاعزل طلاق داده باشد حق طلاق مرد هنوز پابرجاست و شوهر هم میتواند برای طلاق از طرف مرد اقدام کند.

اول این که به صورت شرط ضمن عقد در سند ازدواج نوشته شود

دوم این که زوج (مرد) به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه میکند و وکالت در طلاق به همسرش را بدهد.