2777
2789
عنوان

مهریه چقد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 178 پست

من 3 ماه عقد کردم مهریه ام 200 تا سکه با شش دنگ خونه چون از اول مامانم گفته بود باید چیزی پشت قباله اش بندازی همسر منم گفت ما اصلا رسم مون مهریه رو میدیم مامانم و خواهرام و زن داداشم همه شون خونه یا زمین اسم شونه

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه مردی که ۴۰ سالشه و از الان این تفکراتو داره میشه پدوفیلاصلا کدوم ادم عاقلی دختر ۲۰ سالشو میده د ...

حالا من تو کل کل یه چیزی گفتم زیاد جدی نگیر منم یه دختر پیداکنم اهل زندگی باشه خاکی پاکی باشه میرم ازدواج می کنم اتفاقا اهل رل و اینجور مسخره بازیام نیستم خیلیم ازدواجیم

عزیزم من خیلی ساله جداشدم نامزد بودیم خیانت میکرد کتک میزد اینو پدرش منو فحش میدادن می‌گفت عروسی کرد ...

خدا بهت رحم کرد طرف گفت طلاق..  تاپیکای منو بخون ببین من چی میکشم... دیگه بعدش ازدواج نکردی؟ 

خودتو ادم بده کردی ک

بله چون ضربه از آدمای بد خورده بودم      برام مهم نبود چی فکر میکنن راجبم  مهریه ش شد۱۱۴   الانم خوبه زندگیش خداروشکر       هرچی بیشتر مردم رو رعایت کنی بیشتر سوارت میشن  من اینو خیلی وقته فهمیدم   

من ۶۵ تا سکه مهریم بود از نامزد اولم جدا شدم ولی هیچی ازش نگرفتم خودم نخواستم چون میخواستم فقط از دس ...

عزیزم مهریه فقط برای طلاق نیست شما اگه مهریه نداشته باشی خدایی نکرده همسرتون فوت بشن و بچه نباشه کلی از داریی های همسرت به وراثش (خانوادش)برمیگرده اگه مهریه نباشه بفرض دور از جونت فوت بشی و همسرت مجدد ازدواج کنه و اون مهریه سنگین بزنه ممکنه چیزی از اموال به بچه هات نرسه چون مهریه نداشتی این فقط دو مثال بود

من خودم یساله تو رابطم و بهش گفتم مهریه میخام بزارم دوازده جلسه تراپی ک اگه یروزی به مشکل خیلی بزرگی ...

🙂

عزیزم مطمئنی داری کار درستو انجام میدی؟

یه سری مشکلات مثل خیانت یا دست بزن داشتن با تراپی حل نمیشه

مهریه باید ارزش مالی داشته باشه اصلا تو برگه

از طرفی اگه شوهرت بخواد طلاقت بده چی

مثلا بعد از اینکه ۱۲ جلسه رفتی تراپی طلاقت بده فرضا☺️لطفا بگو چند سالته

سلام

بنظر من به تمکن مالی همسرتم بستگی داره

و اینکه خودت شاغلی یا نه.

مثلا اگه همسرت وضعشون خوبه، ۱۴ سکه و یه آپارتمان یا زمینی چیزی

به همراه تمام حق و حقوقت

آخه با این وضعیت که قسط بندی میکنن

سالی تازه دوتا هم بخوان بدن تو ده سال میشه ۲۰ سکه

اگه نه وضعش معمولیه

تمام حق و حقوقت و مثلا ۱۱۴ سکه

که ۱۴ سکه عندالمطالبه بقیش عندالستطاعه باشه

چون معمولا تمام حق و حقوق رو با مهریه زیاد نمیدن. میترسن

اون عندالاستطاعه برا اینه بعد از ۱۲۰ سال، بچه ها ارث مادر رو بالا نکشن. مهریشو بدن بقیه تقسیم شه

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

🙂عزیزم مطمئنی داری کار درستو انجام میدی؟یه سری مشکلات مثل خیانت یا دست بزن داشتن با تراپی حل نمیشهم ...

خب اگه خیانت کرد صددرصد جدا میشم نه اینکه بخام با مهریه زیاد نگهش دارم یا مهرسمو بزارم اجرا، میگن مهریه پشتوانه ی زنه پس پشتوانه ی مرد چیه؟