2777
2789
عنوان

مهریه چقد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 178 پست
ولی حق طلاق رو باید داشت که فرداروزی مرد توزرد از آب دراومد و طلاق بده نبود بشه از شرش خلاص شد. مهری ...

متاسفانه اگه هم مهریه بخوای هم حق طلاق، کمتر کسی قبول میکنه

حق طلاق باید دو طرفه باشه حالا این وسط مهریتم بخوای هرچند حق طلاق هیچوقت وکالت اصلیش برای خانوما نیست و در نهایت تو داشته باشیش هم، مرد باز میتونه ازت جدا شه

واقعا وقتی یکی مثلا میگه ۵۰۰ سکه نه قراره گیرش بیاد و نه اصلا تو این کشور زن ستیز میدن بهتفقط حداقلش ...

دوستم بعد یه سال درخواست مهریه، پیش قصط مهریشو گرفت وهر9 ماه هم یه سکه براش باید بده آقا.سکه ها هم400 تاست... یعنی حالا حالاها آقا باید سکه بده، طلاق بده هم نیست... چجوره پس بعضی زنا چند سال طول میکشه تا موفق شن حکم دادگاه رو برای مهریه بگیرن؟ تازه شوهر دوستم تعدیل و اعسارزده قسطی شده وگرنه باید همه رو یه جا میداد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی حق طلاق رو باید داشت که فرداروزی مرد توزرد از آب دراومد و طلاق بده نبود بشه از شرش خلاص شد. مهری ...

منم مهریمو بخشیدم تا حق طلاق بگیرم 

البته کلا میخواستم مهریمو ببخشم چون اون خودش گوه نداشت بخوره به آدم مفت خور بود 

میدونستم اگه بخوام یه میلیون ازش بگیرم تا چندسال طول می‌کشه

خودمم داشتم مهریه برام واقعا مهم نبود الانم مهم نیست چون پشتوانه دارم 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

بخاطر همین پررویی شما مرداست ک مهریه هست تا بسوزین عشقو حالتو کنی بعد بری دختر ۲۰ساله بگیریمحض اطل ...

یه جوری می گی بسوزین انگار داری مهریتو از من می گیری دیگه ما مجردا نگاه به دادگاه خانواده می کنیم چشمامون باز شده زیر بار خفت مهریه سنگین نمیریم

نگران نباش قاضی زن نیست یه مثلا مرد هست مث تو ک حق رو فقط ب خودتون میدید حتما بیشتر ب امثال تو به ...

اتفاقا برعکس قاضی مرد حق بیشتر به خانوما میده نه که احساسی ان فوری گریه می کنن تحت تاثیر قرار می گیرن 

دوستم بعد یه سال درخواست مهریه، پیش قصط مهریشو گرفت وهر9 ماه هم یه سکه براش باید بده آقا.سکه ها هم40 ...

دوندگی زیاد داره باید وکیل خوب پیدا کنی ولی در نهایت چون حقته باید بدن بهت

یه جوری می گی بسوزین انگار داری مهریتو از من می گیری دیگه ما مجردا نگاه به دادگاه خانواده می کنیم چش ...

با افکار مزخرفت موفق باشی  برو عشق و حالتو بکن تا ی دخترعاقل ب تورت بخوره مث من بلا سرت بیاره   فک نکن همه دخترا بی دست و پان     خدا اگ بیشعوری آدما رو ببینه همچین میزنه تو دهنش ک نتونه از جاش پاشه    شوهر منم یکی مث تو بود فک میکرد دخترا بیعرضه ن 

نشماردم ولی یکیش الان جلومه که با وقاحت تمام میگه عشق و حالمو میکنم بعدشم پدوفیل میشمخوشتیپ چرا بجای ...

والا تا چند ماه پیشم سرکار بودم بخاطر دعوا اخراج شدم الانم اسنپ کار می کنم تا یه شرکت جدید پیدا کنم خدامم بزرگه

شوهرخواهرم غریبه بود اومد خواستگاری گف من میگم۱۴سکه ک بتونم از پسش بربیام بیشترشو نمیتونم گردنمهج ...

خودتو ادم بده کردی ک 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

والا تا چند ماه پیشم سرکار بودم بخاطر دعوا اخراج شدم الانم اسنپ کار می کنم تا یه شرکت جدید پیدا کنم ...

موفق باشی داداش ولی ذهنتو درست کن و با جنس مکملت دشمنی نداشته باش

دقیقا منم مثل شماس شرایطم. مشکلتون با شوهرتون چیه؟ خیانت میکنه؟

عزیزم من خیلی ساله جداشدم نامزد بودیم 

خیانت میکرد کتک میزد اینو پدرش منو فحش میدادن می‌گفت عروسی کردیم درو روت قفل میکنم میرم سرکار ، یه شکلات هم واسم نمیخرید 

جالبش اینه من با همچیش کنار اومدم گفتم اشکال ندارع درست میشه اون خودش اومد گفت می‌خوام طلاقت بدم😐😂منم گفتم باشه 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹