2777
2789
عنوان

مهریه چقد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 178 پست
حق نفقه نداره؟ مسکن خوراک پوشاک همش گردن مردهبعدم ازدواج الان جنبه بیزینس پیدا کرده دختره عقد کرده ب ...

همه جا خوب و بد هست ولی بد بودن تو پسرا بیشتره خوشتیپ😘

از طرفی نفقه و خرج زندگی مگه پول دراوردن نیست؟

من که گفتم مرد باید فقط پول در بیاره و کار دیگه ای ازش نمیخوان

نکنه میخوای زنت واست غذا بخره گل؟

دختر خانوم شمام وقتی شعور شخصیت نداری ازدواج نکن چون بعدا به مشکل برمی خوری هنوز بلوغ عقلی نرسیدی قی ...

همین تفکرات مزخرفت ثابت میکنه چرا میگم باید دخترا مهریه سنگین داشته باشن

چون تو این کشور تو باید تو دهه بیست سالگیت عشق و حالتو کنی و نیازاتو برطرف کنی بعد تو ۴۰ سالگی بری پدوفیل بازی در بیاری ولی در نهایت کمترین حقی که به دخترا میدن حق نداشتن خروج از کشوره😂😂بعد میگن چرا مهریه سنگین میخوای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریه من یک سکه‌ست به چند دلیل

اول اینکه خودم وکیل بودم

میدونستم بعدها برای یک سکه قراره پله‌های دادگاه رو با کفش آهنی بری و بیای اگه قرار باشه روزی زندگی مشترکم تموم بشه اون سالی یک سکه به دردم نمی‌خوره

دوم زندگی مشترک یعنی حقوق برابر ترجیح دادم حقوق انسانی‌ای رو بگیرم که با ازدواج ازم سلب میشد

حق طلاق، کار، مسکن، تحصیل، خروج از کشور و…

سوم اینکه خودم درآمد داشتم و نیازی به مهریه نداشتم

۹ سال گذشته و همسرمم خیانتکار نبوده

سبک زندگی‌ آدم‌ها متفاوته

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

دختر خانوم شمام وقتی شعور شخصیت نداری ازدواج نکن چون بعدا به مشکل برمی خوری هنوز بلوغ عقلی نرسیدی قی ...

بخاطر همین پررویی شما مرداست ک مهریه هست تا بسوزین   عشقو حالتو کنی بعد بری دختر ۲۰ساله بگیری

محض اطلاعت  ده ساله من دارم مهریه مو قسطی میگیرم و  دوباره هم ازدواج کردم  تا کور شود هرمردی ک برا عشق و حال دخترا رو میخواد

اگ زن  زن عاقل باشه نمیراره آب خوش از گلوی امثال شماها پایین بره

مثل همه ی چیزی فهمیدی ولی مغزت توانایی تحلیل نداره وقتی مرد بخواد طلاقت بده زن حق طلاق داشته باشه ب ...

حق طلاق واسه اینکه اگه شوهره تو زرد از آب دراومد راحت بتونی جدا بشی راهتو سوا کنی بزور قانون نتونه نگه ات داره اگه شوهر نخوادت تو ام نخواه برو جفتتون حق طلاق دادن دارین دیگه برابره 

الان مهریه باشه بعد دختره خیانت کرد بعد مهرشو گذاشت اجرا تکلیف مرد چیه؟؟ هم خیانت ببینه هم بخواد ۱۰۰ سکه مهریه بده؟؟

همه جا خوب و بد هست ولی بد بودن تو پسرا بیشتره خوشتیپ😘از طرفی نفقه و خرج زندگی مگه پول دراوردن نیست ...

تو شمردی که میگی بد بودن تو پسرا بیشتره؟؟اندازه دنیای تو نهایت سایت نی نی سایته و اینستا و چهارتا درو همسایه و دوستات علم غیب نداری که آمار همه دختر پسرای کل دنیا دستت باشه

مهریه من یک سکه‌ست به چند دلیلاول اینکه خودم وکیل بودممیدونستم بعدها برای یک سکه قراره پله‌های دادگا ...

بله متفاوته سبک های زندگی 

ولی خیلی از دخترا کار نمیکنن 

و حتی اگه کار هم کنن باز وقتی حق داشتن مهریه رو داری چرا باید نگیریش یا گرفتنش عیب باشه(طرف حسابم شما نیستی)

حق طلاق واسه اینکه اگه شوهره تو زرد از آب دراومد راحت بتونی جدا بشی راهتو سوا کنی بزور قانون نتونه ن ...

نگران نباش قاضی زن نیست  یه مثلا مرد هست مث تو  ک حق رو فقط ب خودتون میدید  حتما بیشتر ب امثال تو بها میده

تو شمردی که میگی بد بودن تو پسرا بیشتره؟؟اندازه دنیای تو نهایت سایت نی نی سایته و اینستا و چهارتا در ...

نشماردم ولی یکیش الان جلومه که با وقاحت تمام میگه عشق و حالمو میکنم بعدشم پدوفیل میشم

خوشتیپ چرا بجای نینی سایت نمیری سرکار که فردا تو ۴۰ سالگی بشه بهت زن داد

بوس بهت عشق کردم اصلا

اتفاقا برا رو کم کنی مردا مهریه گرفتم    اسکول اومد خاستگاری بعد چن ماه  فهمید خانوادش منو دوس ندارن   گف جدا بشیم 

منم گفتم زن نیستم اگ حقتو کف دستت نزارم  تا عبرت بقیه مردا بشی   مگه دخترا تیشرتن ک ببری پس بدی یه دونه دیگه برداری

من ۶۵ تا سکه مهریم بود از نامزد اولم جدا شدم ولی هیچی ازش نگرفتم خودم نخواستم چون میخواستم فقط از دس ...

ولی حق طلاق رو باید داشت که فرداروزی مرد توزرد از آب دراومد و طلاق بده نبود بشه از شرش خلاص شد. مهریه اینجور مواقع اهرم فشاره، من مهریه بخشیدم تا حق طلاق بگیرم، مجبور شدم، ولی بعدش دیدم که خانوما چقد سالها برای مهریه دوندگی میکنن الان راضی ام چون حق طلاق برام میلیاردی ارزش داشت

زیر ۱۸ سال میشه پدوفیل نه ۲۰ ساله😄دیگه شرایط جامعه اینجور مقتضی می کنه😂

واسه مردی که ۴۰ سالشه و از الان این تفکراتو داره میشه پدوفیل

اصلا کدوم ادم عاقلی دختر ۲۰ سالشو میده دست تو

رسما میخوای با قرمساق بازی زن بگیری و قبلش تپه های زندگیتو قهوه ای کنی 

فقط امیدوارم این وسط مسطا به خودت بیای