2777
2789
عنوان

مهریه چقد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 178 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما با این اوصاف شوهر نمی خوای برده می خوای

اتفاقا وقتی مردی میاد خواستگاری و انتظار داره دختر حق طلاق و حضانت و مسکن و تحصیل ک نداره هیچ  مهریه هم نداشته باشه  اون مرد میخواد برده ببره خونه ش   ی کمی آدم فکر توی سرش باشه خوبه 

شما با این اوصاف شوهر نمی خوای برده می خوای

اقا پسر 

تا زمانی که به ثبات مالی نرسیدی ازدواج نکن خواهشا

مردا تنها کاری که باید کنن پول دراوردنه سر همینم انقد بهونه میارید؟

نه قیافه دارید نه رفتار درست و حسابی دارید نه جنتلمنید 

قیافتون مثل هیولاست دختر روسی میخواین خانواده دار میخواین

ادعاتون کو.ن دیکاپریو رو پاره کرده با احترام

یدونه کار بهتون سپردن اونم پول دراوردنه سر همینم باز بهونه میارید؟

شما که حقوق خوندی به نظرت مهریه سکه بالاتر از صدتا میدن؟ نه پس اون اقاهم می‌دونه که نمی‌دن چرا بترسع ...

بله میدن    این چ تفکر اشتباهیه همه دارنش  فک میکنن تعدادسکه محدود شده    اون فقط برای زندان انداختنه ک گفتن ۱۱۴تا اگ بده یکجا   دیگه زندان نمیره   وگرنه تا تهشو باید بده

بله میدن این چ تفکر اشتباهیه همه دارنش فک میکنن تعدادسکه محدود شده اون فقط برای زندان انداختن ...

فقط مثل طوطی یچی یاد گرفتن دخترای پیچاره رو گول میزنن باهاش

فکر میکنن با کوتاه اومدن سر مهریه واسه شوهر و خانوادش عزیز میشن در صورتی که کاملا برعکسه من با چشم اینو دیدم که چقد برعکسه متاسفانه

فقط مثل طوطی یچی یاد گرفتن دخترای پیچاره رو گول میزنن باهاشفکر میکنن با کوتاه اومدن سر مهریه واسه شو ...

از قوانین سردرنمیارن فقط الکی جوگیر میشن همه   اول قوانین طلاق و حضانت و.. رو درست کنن  بعد راجب مهریه زر اضافه بزنن

اتفاقا وقتی مردی میاد خواستگاری و انتظار داره دختر حق طلاق و حضانت و مسکن و تحصیل ک نداره هیچ مهریه ...

بله اون طرفشم هست وقتی مهریه نباشه باید حق طلاق بده که دختره دستش به جایی بند باشه اسیر که نگرفته ولی از اون طرف مهریه ۱۰۰ سکه بخوای تعیین کنی جنبه اسارت برا مرده پیش میاد

بله میدن این چ تفکر اشتباهیه همه دارنش فک میکنن تعدادسکه محدود شده اون فقط برای زندان انداختن ...

اگه وضع مالیش خوب باشه تحقیق میکنن بعد 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

فقط مثل طوطی یچی یاد گرفتن دخترای پیچاره رو گول میزنن باهاشفکر میکنن با کوتاه اومدن سر مهریه واسه شو ...

کی گفته با نگرفتن مهریه عزیز میشیم 

شما تو حرفای من همچین چیزی دیدین؟

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

بله اون طرفشم هست وقتی مهریه نباشه باید حق طلاق بده که دختره دستش به جایی بند باشه اسیر که نگرفته ول ...

مثل همه ی چیزی فهمیدی ولی مغزت توانایی تحلیل نداره 

وقتی مرد بخواد طلاقت بده زن حق طلاق داشته باشه ب چ دردش میخوره؟  فرض میکنیم حق طلاق داری خب    مرد میخواد طلاقت بده و مهریه نداری یا کمه    وقتی مهریه نداری بزاری اجرا یا کمه و میندازه جلوت  بعدش میخاد طلاقت بده و میتونه    الان این وسط حق طلاق زن ب چ دردش میخوره پرفسور

شرایط بده ولی واقعا مگه حقی برای دخترا بجز درخواست مهریه هست؟کمترین حقشون یعنی خروج از کشور رو هم ند ...

حق نفقه نداره؟ مسکن خوراک پوشاک همش گردن مرده

بعدم ازدواج الان جنبه بیزینس پیدا کرده دختره عقد کرده به پسره میگه پیشت نمیام اول مهریمو بده دخترا الان اوستا شدن واسه خودشون😂😂

اقا پسر تا زمانی که به ثبات مالی نرسیدی ازدواج نکن خواهشامردا تنها کاری که باید کنن پول دراوردنه سر ...

دختر خانوم شمام وقتی شعور شخصیت نداری ازدواج نکن چون بعدا به مشکل برمی خوری هنوز بلوغ عقلی نرسیدی قیافه کسی مسخره می کنی خیلی راحت هرچی از دهنت درمیاد میگی توهین می کنی...

بعدم من صددرصد تو این سن الان ازدواج نمی کنم وقتی که ۴۰ سالگی می تونم برم با یه دختر ۲۰ ساله ازدواج کنم الان عشقو حالا مو می کنم مطمئن باش راه واسه پسرا خیلی بازه بخوان نیازاشون تامین کنن بدون اینکه ناز یه دخترو بکشن واسه مهریه سنگین