2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتضاحه من ک خاطره خوشی ندارم اصلا برام کارآمد نبود فقط اذیت میشدم تست هاش هم اصلا استاندارد نبود از کنکور سخت تر یود

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

قلم چی یک خوبی که داشت برنامه درسی داشت ... الان نمی‌دونم چجوریه ... سطح سوالاتش سخت تر از کنکوره ...

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

چرااا بخاطر چی

اذیت میکردن الکی با تست های غیر استاندارد که از کنکور چند درصد سخت تر بود کلا چرته منبع پول گیریه

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

سخت تر باشه یعنی بده؟هزینش چقدره الان یعنی؟

معلومه که بد نیست باعث میشه بیشتر تلاش کنی و قطعا کنکور واست مثل آب خوردن هست ... اما در حقیقت من هیچی نخوندم و پولمون حبف شد خیلی پشیمونم و الان واسه آموزگاری میخونم ....الان نمی‌دونم من فقط آزمون شرکت کردم که واسه آزمون برنامه مطالعاتی داشتن ..

.. چند سال پیش هزینه اش اینجا دو میلیون بود 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔