2777
2789

یه دختره تو دانشگامون چند ترم پایین تر از کنه فایل نزدیک منه تقریبا. 

ولی وقتی منو با دوستم میبینه خیلی با دوستام صمیمانه‌ رفتار می‌کنه یه جوری که کن دوست دارم دلم میخواد. با اینکه رابطه و شناخت قبلی نسبت به دوستم نداره. کلا با غریبه ها خیلی می‌پره فقط منو موقعی چیزی لازم داره میخاد

اما با من احوالپرسی رسمی. 

بعد موقع انتخاب واحد که میشه همش زنگ میزنع به من ک کتاب های ترم پیشت رو برام بذار ب کسی ندی. منم حتی نمیخام دیگه جوابشو بدم 

هروقت زنگ زد ترم قبلیارو خواست بگو شرمنده دادم به یکی دیگه.توهم سرد برخورد کن و رسمی

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخای بگی بهش کمک میکنی وکتاب بهش مید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشخص نیست که میخاد حرصت رو دربیاره و تورو جلو دوستات ضابع کنه که اره من بهش محل نمیزارم؟؟؟؟ 

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

نه دیگه منم اهمیت نمیدم بهش

سعی کن جوری نباشی که ببخشید ببخشید فکر کنن ساده ای خیلی کشته مرده و دنبال اونایی که هر رفتاری دلشون خواست کنن بعدم ازت سواستفاده کنن اینجوری پشت سرت میکه فلانی چه چیز ... بی محلی و بی احترامی بهش میکنم بازم کمکم میکنه

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]