2777
2789
عنوان

دلیل کات

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 37 پست
قصد اون از رابطه با شما گذراندن وقت و سرگرمی هست قصد جدی باهاتون ندارن ، من یه زمانی با آقایی آشنا ش ...

اره منم دیدم من هر روز دارم وابستش میشم و اون هیچ حسی نداره و تصمیم گرفتم تکلیفمو مشخص کنم

مرسی عزیزم حرفات آرومم کرد.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره منم دیدم من هر روز دارم وابستش میشم و اون هیچ حسی نداره و تصمیم گرفتم تکلیفمو مشخص کنممرسی عزیزم ...

قربونت عزیزم ، اصلا نگران نباش فراموشش می‌کنی ، الان این احساسات که داری مثل دلتنگی و .. همشون طبیعی هستند چون ذهن و روح ات بهش عادت کرده و با گذر زمان به نبودنش عادت میکنی و بعد مدتی پیش خودت میگی چه اون زمان من کم عقل بودم داشتم با این آدم حرف میزدم ، ماشاالله عاقل هستی که تموم کردی و به خودت ارزش قائل شدی

قربونت عزیزم ، اصلا نگران نباش فراموشش می‌کنی ، الان این احساسات که داری مثل دلتنگی و .. همشون طبیعی ...

فدات بشم انشاالله همیشه سالم و موفق باشی♥️

به این راحتی نمیتونم بگم تموم شد حسم من واقعا بهش خیلی جدی بود روش خیلی حساب کرده بودم

ببخشیدا وقتی حس اون به تو جدی نیس و رابطه رو جدی نمیکنه جدی بودن حس تو یه طرفه س با ادامه این رابطه تو لطمه میخوری نه اون 

آخر سر ازت ی آدم بی حس میسازه یه مجسمه 

ببخشیدا وقتی حس اون به تو جدی نیس و رابطه رو جدی نمیکنه جدی بودن حس تو یه طرفه س با ادامه این رابطه ...

اره میدونم بخاطر همین تمومش کردم سپردم دست خدا

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز