2777
2789
عنوان

دلیل کات

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 37 پست
مرسی دلم طاقت نمیاره همش گریم میگیره

اوایل همینجوریه بعدش خداروشکر می‌کنی فقط به خودت زمان بده

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته بنظرن بهترین کارو کردی دنبالش نباش انفالو کن ببین اونوقت بازم پیگیر نمیشه تاکی میخوای اینج ...

۲۱ سالمه

اره دیدم قصدش جدی نیس واگرنه کوچکترین حرف مثبتی در مورد اینده میزد ولی نزد خونسرد جواب ها رو میپیچوند و منو مقصر جلوه میداد 

چون من تموم کردم گذاشتم خودش انفالو کنه و کلا تموم شه 

منم واقعا بلاتکلیف بودم نمیدونستم تا کی قراره همینجوری بمونم تا بلکه بهم ابراز علاقه کنه

من خیلی سعی کردم ولی فقط گفت آها باشه دیگه بیخیال شدم من رابطه برام جدی بود ولی اون می‌گفت هنوز نشناختمت بعد ۳هفته میرفتم می اومد میرفتم جلو تر عقب میرفت

🎯🤍☝️

نه اصلا پیام نده ، دلت واسه چی تنگ شده ؟!وقتی قصدش از رابطه جدی نیست چرا باز میخوای باهاش شروع کنی ؟ ...

دقیقا از همین میترسم

میترسم پیام بدم باز شروع کنیم ب حرف زدن و فقط وقتشو باهام بگذرونه و هدفشو نگه

تجربه م میگه بهترررررررین کارو کردی به هیییییییچ عنوان پیگیرش نشو تموم شد به زندگیت برس

به این راحتی نمیتونم بگم تموم شد حسم من واقعا بهش خیلی جدی بود روش خیلی حساب کرده بودم

اگه بخادت خودش میاد تو چیزی نگو تو این مدت نه استوری بزار نه پروفایل عوض کن بزار ازت بی خبر باشه

پروفایل هام همونه

فقط یدونه استوری از طبیعت گذاشتم اومد سین زد استوریمو و رف نه لایک کرد نه ریپلای

من خیلی سعی کردم ولی فقط گفت آها باشه دیگه بیخیال شدم من رابطه برام جدی بود ولی اون می‌گفت هنوز نشنا ...

دقیقا منم کل آیندمو با اون تصور کرده بودم🥲

ولی خیلی راحت گف خدافظ

دقیقا از همین میترسممیترسم پیام بدم باز شروع کنیم ب حرف زدن و فقط وقتشو باهام بگذرونه و هدفشو نگه

قصد اون از رابطه با شما گذراندن وقت و سرگرمی هست قصد جدی باهاتون ندارن ، من یه زمانی با آقایی آشنا شده بودم که هدف مشخصی نداشت و فقط با همدیگه بصورت روزمره حرف می‌زدیم بعداً متوجه شدم که کار من اشتباهه که وقت ام رو برای این آقا تلف می‌کنم ، 

الان شما چون وابسته شدی برات سخت میگذره باید دو سه ماهی تحمل کنی تا فراموش کنی ، فقط خواهشاً ارتباط تون رو از همه جا قطع کن ، تو اینستا آنفالو کن ، نگران نباش بعد مدتی کلا از یادت میره ، قحطی پسر نیست که ناراحت باشی این نشد یکی دیگه ، ان شاالله با کسی که واقعا لیاقتت رو داره آشنا میشی