2777
2789
عنوان

دلیل کات

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 37 پست
قصد اون از رابطه با شما گذراندن وقت و سرگرمی هست قصد جدی باهاتون ندارن ، من یه زمانی با آقایی آشنا ش ...

اره منم دیدم من هر روز دارم وابستش میشم و اون هیچ حسی نداره و تصمیم گرفتم تکلیفمو مشخص کنم

مرسی عزیزم حرفات آرومم کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم دیدم من هر روز دارم وابستش میشم و اون هیچ حسی نداره و تصمیم گرفتم تکلیفمو مشخص کنممرسی عزیزم ...

قربونت عزیزم ، اصلا نگران نباش فراموشش می‌کنی ، الان این احساسات که داری مثل دلتنگی و .. همشون طبیعی هستند چون ذهن و روح ات بهش عادت کرده و با گذر زمان به نبودنش عادت میکنی و بعد مدتی پیش خودت میگی چه اون زمان من کم عقل بودم داشتم با این آدم حرف میزدم ، ماشاالله عاقل هستی که تموم کردی و به خودت ارزش قائل شدی

به این راحتی نمیتونم بگم تموم شد حسم من واقعا بهش خیلی جدی بود روش خیلی حساب کرده بودم

ببخشیدا وقتی حس اون به تو جدی نیس و رابطه رو جدی نمیکنه جدی بودن حس تو یه طرفه س با ادامه این رابطه تو لطمه میخوری نه اون 

آخر سر ازت ی آدم بی حس میسازه یه مجسمه