2777
2789
دست خودم نبود میگم کاش نمیگفم ولی باز میگم ینی انقد منو نمیخاس ک راحت ولم کرد حداقل متقادعم میکرد اخ ...

پیج لباس زیر واقعا خیلی تو مخ بود الان که میبینم حق داشتی، همون بهتر که. رفت، من فکر کردم افراد وپیج های معمولی رو فالو داشته

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیج لباس زیر واقعا خیلی تو مخ بود الان که میبینم حق داشتی، همون بهتر که. رفت، من فکر کردم افراد وپیج ...

نه داشت هم پیجای جنسی که تکستای ی مدلی میزارن ادم رفیق بازی نبود فالور دختر زیاد نداشت بیشتر فامیل بودن ولی این مدلی بود🫠

ارهولی برا من از اولش مهمه🫠

قطعا ولی میگم در صورت وجود داشتن این موارد دیگه باید تعطیل بشه منم معتقدم از اول نباید باشه ...

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

همون اول؟

اره مگه چیه هی میگفتم هی می‌گفت چشم تازه ما قهر بودیم یهو بهش پیام دادم گفتم هرچی دختر فالو داری آن فالو می‌کنی من میرم می‌خوابم بیدار شدم دیدم هنوزن من می‌دونم و تو اونم گفت چته چون قهر بودیم بعد گفت چشم آن فالو کرد همه رو خودمم باز  چک کردم بلاگر هارو هم گفتم آن فالو کن دختر عمه خاله فلان 😂👌🏻

قطعا ولی میگم در صورت وجود داشتن این موارد دیگه باید تعطیل بشه منم معتقدم از اول نباید باشه ...

کاش همه همین فکرو میکردن الان بیشتریا یجوری شدن بگی فک میکنن شکاکی

کاش همه همین فکرو میکردن الان بیشتریا یجوری شدن بگی فک میکنن شکاکی

متاسفانه  جو جامعه خراب شده شما کی یا چی رو مقصر میدونید؟

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

متاسفانه جو جامعه خراب شده شما کی یا چی رو مقصر میدونید؟

متنفرم از این نسل مزخرف

من بیشتر همجنسای خودمو مقصر میدونم بضی دخترا گند زدن ب همه چی توقعات پسرا رفتع بالا...