نه داشت هم پیجای جنسی که تکستای ی مدلی میزارن ادم رفیق بازی نبود فالور دختر زیاد نداشت بیشتر فامیل ب ...
حقیقتش من از این پیجا حس خوبی نمیگیرم و کلا بدم میاد، بعد هم کسی که همون اول هیچ تلاشی برا رابطه نمیکنه چند ماه دیگه با کلی احساس لگد مال شده ولت میکرد و میرفت، اونوقت بیشتر عذاب میکشیدی،اصلا هر چی بدبختی هست مال همین پیجای مسخره با اون تبلیغای مزخرفش هست، من خودم اینستام رو یه هفته است کلا حذف کردم خیلی بی بند و باری توش زیاده
دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ارع تازع مثلا این فالور دخترش کم بود ولی با این پیجا جبران کرد...اره تلاش هیچ تازه راحتم ولم کردافری ...
برا فالور معمولی که خوب باید بگم اشکالی نداره چون من خودم داشتم اصلا نمیدونستم کی هستن و مال کدوم شهر یا کشورین، ولی امان از این پیجای مسخره که گاهی خود اینستا پیشنهاد میداد پر بود از این کثافت کاریهائی که حال ادم رو بهم میزد باور کن از اینستا دیگه متنفرم، هیچ ناراحت نباش برا ادمی که هیچ تلاش نکرده تازه خدا کمک کرد زود بدون وابستگی از دستش خلاص بشی
دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶