2777
2789
برا فالور معمولی که خوب باید بگم اشکالی نداره چون من خودم داشتم اصلا نمیدونستم کی هستن و مال کدوم شه ...

منم اخع پسر فالو دارم نمیگم بده ولی بش گفم تو آن کنی منم میکنم خندید گف جالب شد حس میکنم مسخرم کرد

ارع اصن منبع فساده ادم حالش بهم میخوره...

رفیقم با همین فالورای سادع بش خیانت شد

ارع باز خداروشکر

بله انجام می‌دادم!هر چند که فالور دخترام یا از آشناهان یا از همکاراولی اهمیت خاصی نداره در مقابل راب ...

چقد خوب...

ولی هرکی گیر من افتاده این نبوده و خودمو ول کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد خوب...ولی هرکی گیر من افتاده این نبوده و خودمو ول کرده

چه بهتر که همون اوایل میزان اولویت خودتون و رابطتون رو واسه طرف مقابل فهمیدین 

یه روزی آدم درستش پیدا میشه نو زندگیتون و جبران میکنه

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

چه بهتر که همون اوایل میزان اولویت خودتون و رابطتون رو واسه طرف مقابل فهمیدین یه روزی آدم درستش پیدا ...

اره چون نمیتونم الکی ادامه بدم و دنبال خوشگذرونی باشم...

انشالا همچنین برای خودتون

منم اخع پسر فالو دارم نمیگم بده ولی بش گفم تو آن کنی منم میکنم خندید گف جالب شد حس میکنم مسخرم کردار ...

بببین عزیزم من خودم بشخصه اهمیت نمیدم کی چقدر و چه جنسیتی فالور داره ولی برا یه نفر دیگه مهمه و این موضوع عذابش میده خوب باید بگه، جنگ اول بهتر از صلح اخره، تازه باز میگم این اقا اصلا براش مهم نبوده و همون اول کاری ول کرده رفته، بعدها هم با کوچکترین حرفی که مخالف عقایدش بود اذیتت میکرد اونوقت اگه میرفت روح و روانت دیگه اسیب دیده بود، و مسئله ی بعدی پیجائی هم که شخص دنبال میکنه به نظرم نشون دهنده ی شخصیت طرف مقابل هست مثلا من خودم همیشه پیجای سیاسی دنبال میکردم و فالورهام هم فقط ادمای معمولی بودن که اصلا نمیشناختم، پیجهام هم همه سیاسی

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

بببین عزیزم من خودم بشخصه اهمیت نمیدم کی چقدر و چه جنسیتی فالور داره ولی برا یه نفر دیگه مهمه و این ...

پس کارم انچنان هم اشتباه نبوده که از اول گفتم به قول خودتون اون ک جدی نبود حتی اگ سر فالو نمیرفت سر هرچی کوچیکی ممکن بود بره

موافقم چون نصف شخصیت مربوط ب فالوره ک بنازم اینم چیا فالو داشت

پس کارم انچنان هم اشتباه نبوده که از اول گفتم به قول خودتون اون ک جدی نبود حتی اگ سر فالو نمیرفت سر ...

بله قطعا این ادم موندن نبود، به هر حال اگه از این کار شما هم خوشش نیومده بود میتونست با دلیل و یا تلاش شما رو نگه داره، فقط قصد داشته مدتی با شما باشه و بعد هم برای یه دلیل مسخره بره،،، 

قطعاااا هر پیجی که دنبال میکنیم نشون میده چه شخصیتی داریم و اینکه خیلی افراد پیجشون رو خصوصی میکنن به نظر من یکی از دلایلش اینه کسی پی به شخصیتشون نبره البته یه عده، واینکه مردی اینگونه میجها رو دنبال کنه یجوری به نظرم مشمئز کننده هست من خودم بعنوان یه خانم دنبال نمیکردم چون واقعا حال بهم زن بودن

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

بله قطعا این ادم موندن نبود، به هر حال اگه از این کار شما هم خوشش نیومده بود میتونست با دلیل و یا تل ...

حرف منم همینه ینی انقد براش بی ارزش بودم ک حتی صبر نکرد متقاعدم کنه زود فلنگو بست...

دقیقا همینطوره البته من پیجم شخصیع چون نمیخام کسی عکسامو ببینه هر غریبه ای ولی خب پسرا فرق دارن

اینم ب نظر پسر خوبی میومد هم ظاهرش ک فول مثبت ولی این فالورش کارو خراب کرد🫠

کار ما درسته حیا داریم

حرف منم همینه ینی انقد براش بی ارزش بودم ک حتی صبر نکرد متقاعدم کنه زود فلنگو بست...دقیقا همینطوره ا ...

منظورم همین اقایون هستن، خانمها برا حریم شخصیشون پیج رو خصوصی میکنن، یچیزی بگم یه اقائی بود تو دنبال کننده های من، ایشون بشدت ادعای ایمان و دیانت داشتن، بعد صدتا پیج هم داشت، دیدی که یه نفر رو دنبال کنی اینستا پیجهای دیگه اش رو هم پیشنهاد میداد بعد تو اون پیجش که خصوصی بود هیچکدوم از اعضای فامیلش نبودن با توجه به اسمش، اما تو پیجهائی که عمومی بود خانواده ش هم بودن، زنی رو هم فالو نکرده بود، فکر میکنم با یه شماره ی دیگه اون پیج خصوصی رو زده بود و خانواده ش هم طفلکها خبر نداشتن، حالا همین ادم تو یه پیجی بود که مشترکا هر دو دنبال میکردیم همش ا عشق قدیمیش میگفت و از اینکه بودن در کنار همسرش واقعا عذابه

اخه اگه میزاشتم بگذره باز میرفت چی

نمیرفت باید نم نم حرفتو بزنی یهو اول کاری اومدی گفتی فالوپرهاتو انفالو کن پسره گرخیده گفته چه گیریه این دو روز دیگه میخواد بگه با دوستات کات کن نباید اینجوری تخته گاز بری نم نم کم کم اونم وقتی بعد چندین ماه گذشت و دیدی طزف بهت علاقه مند شده اونوقت 

منظورم همین اقایون هستن، خانمها برا حریم شخصیشون پیج رو خصوصی میکنن، یچیزی بگم یه اقائی بود تو دنبال ...

چه ادمی بود چند تا پیج...

چقد ادما غیر قابل پیشبینی شدن ب هیچی نمیشه اعتماد کرد

ممکنه ی سریا با ی پیج خوب ادمو فالو کنن ادم بگه چ خوبه ولی پشت پرده با پیجای دیگ دارن ی غلطی میکنن

اینا انسانیت و وجدان ندارن

نمیرفت باید نم نم حرفتو بزنی یهو اول کاری اومدی گفتی فالوپرهاتو انفالو کن پسره گرخیده گفته چه گیریه ...

اینم هست قبول دارم اشتباه کردم شاید حس میگرفت نمیرفت

ولی ریسکع ینی ۵۰.۵۰

اخع پیج لباس زیر زنونع هم فالو داشت من یکم بدبین شده بودم

چه ادمی بود چند تا پیج...چقد ادما غیر قابل پیشبینی شدن ب هیچی نمیشه اعتماد کردممکنه ی سریا با ی پیج ...

اره واقعااااا، اصلا عکسش رو و نوع کامنت گذاشتنش رو میدیدی میگفتی بهتر از این ادم وجود نداره، ولی تو اون پیج که مشترکا دنبال میکردیم یه بار هم ندیدیم از وجود همسرش راضی باشه، همیشه مینوشت زندگی بدون عشق از مرگ و برزخ و دوزخ بدتره، من گاهی با خودم هنوز فکر میکنم میگم طفلک زنش خبر نداره که شوهرش تو دلش بهش خیانت میکنه و دوستش هم نداره، خلاصه خیلی دنیای بدی شده، ادم باید دقت کنه هر کسی رو وارد زندگیش نکنه که روح و روانش اسیب نبینه، همین که زود رفته باور کن کمک خدا بوده از این به بعد هم حواست باشه به هر کی اعتماد نکنی قشنگم، باور کن پیجها نشون دهنده ی شخصیت طرف مقابلت هست ذره ای شک نکن