2777
2789
اره واقعااااا، اصلا عکسش رو و نوع کامنت گذاشتنش رو میدیدی میگفتی بهتر از این ادم وجود نداره، ولی تو ...

وای دلم سوخت برا زنش 

الان اینو گفتین باز ب درصد شک و ترسام اضافع شد🫠🤣

یکی خوبشم بیاد فک میکنم چند تا پیج داره

واقعا سخته هرچقدم دقت کنی اون ادم مخفیانه یکارایی کنه ادم از کجا بفهمه

خدا رحم کنه

وای دلم سوخت برا زنش الان اینو گفتین باز ب درصد شک و ترسام اضافع شد🫠🤣یکی خوبشم بیاد فک میکنم چند ت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂، نه نترس با چشم باز و واقع بینانه انتخاب کن، مثال همین پسره، که میگی، ببین خیلی خوب و به موقع شناختیش، کسی که حاضر نشده یه مسئله ی به این بی اهمیتی رو گوش نده و بخاطرش از یه عده فالور که هیچ ارزشو نقشی در زندگیش نداره بگذره مشخصه به درد زندگی نمیخوره، از همین مسائل کوچیک میشه پی برد یه نفر چقدر دوستمون داره، اونی که من در موردش گفتم یه عشقی داشت که ظاهرا سر یه مسائلی دختره ترکش کرده بود و خانواده ی اقا هم طبق گفته های خودش راضی به ازدواج با این عشق سابقش نبودن و اونو مجبور کرده بودن با زنش ازدواج کنه، چقدر هم از دوری و فراق یار بیقرار بود دیگه هم اینستا ندارم بدونم دیگه چی در مورد زن بدبختش میگه

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂😂😂، نه نترس با چشم باز و واقع بینانه انتخاب کن، مثال همین پسره، که میگی، ببین خیلی خوب ...

نه ایندفه دیگ حواسم جمعه🫠🤣🤣

اره واقعا براش متاسفم یادم نمیره ک منو چطور ب ی فالور بی ارزش فروخت حتی اگ یکمم دوسم داشت ولم نمیکرد

صدرصد همینطوره

عع دلمم سوخت ولی ب اجبار سخته و تو دلش فکرش پیشه عشق خودشه🫠🫠

نه ایندفه دیگ حواسم جمعه🫠🤣🤣اره واقعا براش متاسفم یادم نمیره ک منو چطور ب ی فالور بی ارزش فروخت حت ...

اره سخته ادم دلش پیش یه نفر گیر باشه و نتونه بهش برسه، اون اقا هم خیلی عذاب میکشید ظاهرا ولی خوب خانمش که گناهی نداشت، حالا شاید هم جلوی همسرش خوب برخورد میکنه و نمیذاره بفهمه که هنوز دلش پیش اون عشق قدیمی مونده ولی تو این پیج دردو دل میکرد و از غمهاش میگفت من یه بار زیر کامنش نوشتم که شما داری به همسرت خیانت میکنی ولی قبول نکرد و معتقد بود خیانتی نکرده، الله و اعلم،،، امیدوارم ایندفعه یه عاشق واقعی و همه چی تموم بیاد و با هم ازدواج کنید و خوشبخت بشید😍😍😍💖💖💖💖

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

اره سخته ادم دلش پیش یه نفر گیر باشه و نتونه بهش برسه، اون اقا هم خیلی عذاب میکشید ظاهرا ولی خوب خان ...

اره خب خیانت نکرده ولی همینک فکرش باهاشع ممکنه بزارن رو حساب خیانت و یجوریه دیگه چع میشه کرد عشق همینه🫠🫠

ممنونم عزیزدلم انشالا شما هم برسید به هرچیزی که میخاین و عاقبتتون بخیر🫂🥺🩷