وای دلم سوخت برا زنش الان اینو گفتین باز ب درصد شک و ترسام اضافع شد🫠🤣یکی خوبشم بیاد فک میکنم چند ت ...
😂😂😂😂😂😂😂😂، نه نترس با چشم باز و واقع بینانه انتخاب کن، مثال همین پسره، که میگی، ببین خیلی خوب و به موقع شناختیش، کسی که حاضر نشده یه مسئله ی به این بی اهمیتی رو گوش نده و بخاطرش از یه عده فالور که هیچ ارزشو نقشی در زندگیش نداره بگذره مشخصه به درد زندگی نمیخوره، از همین مسائل کوچیک میشه پی برد یه نفر چقدر دوستمون داره، اونی که من در موردش گفتم یه عشقی داشت که ظاهرا سر یه مسائلی دختره ترکش کرده بود و خانواده ی اقا هم طبق گفته های خودش راضی به ازدواج با این عشق سابقش نبودن و اونو مجبور کرده بودن با زنش ازدواج کنه، چقدر هم از دوری و فراق یار بیقرار بود دیگه هم اینستا ندارم بدونم دیگه چی در مورد زن بدبختش میگه
دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
نه ایندفه دیگ حواسم جمعه🫠🤣🤣اره واقعا براش متاسفم یادم نمیره ک منو چطور ب ی فالور بی ارزش فروخت حت ...
اره سخته ادم دلش پیش یه نفر گیر باشه و نتونه بهش برسه، اون اقا هم خیلی عذاب میکشید ظاهرا ولی خوب خانمش که گناهی نداشت، حالا شاید هم جلوی همسرش خوب برخورد میکنه و نمیذاره بفهمه که هنوز دلش پیش اون عشق قدیمی مونده ولی تو این پیج دردو دل میکرد و از غمهاش میگفت من یه بار زیر کامنش نوشتم که شما داری به همسرت خیانت میکنی ولی قبول نکرد و معتقد بود خیانتی نکرده، الله و اعلم،،، امیدوارم ایندفعه یه عاشق واقعی و همه چی تموم بیاد و با هم ازدواج کنید و خوشبخت بشید😍😍😍💖💖💖💖
دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶