2777
2789
چرا فکر می‌کنی نظر پسرا مهمههمه که شبیه هم نیستنیه آقایی هست این رفتار رو نمی‌پسندهیکی هست میپسنده و ...

نه مهم ک نیست میخاستم ببینم نظر بقیه چیه

خب انتخاب من اونیه ک احترام بزارع ب خواستم ولی این زمونع کم پیش میاد🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟😧باهاش رفتی بیرون؟

ارع🫠گف بیرون حرف بزنیم دیدم همه چیش فرق کرده حرفاش دوتا شد عوض شد بش گفم تو ک میدونسی چرا منو کشوندی بیرون با این همه استرس نمیبخشمش🫠

کاش میزاشم بگذره ولی گند زدم زود گفم ولی انتظار نداشتم بخاطر این قضیه ولم کنه

ولت کرد؟!؟ 

چه دلیل مسخره ای برای کات کردن پیدا کرده

شک نکن خودشم نمیخواسته بمونه وگرنه تو چیز خاصی نگفتی 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

سخته نمیتونم شده فوبیام

باور کن تنها موضوعی که اصلا مهم نیست همین فالور هاست من خودم 60 تا فالور داشتم اصلا نمیدونستم کی هستن، تازه اگه حساس بودی هم خیلی زود شروع کردی، هیچکی دوست نداره طرف مقابلش شکاک باشه، اینم سر این موضوع بی اهمیتی

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

ولت کرد؟!؟ چه دلیل مسخره ای برای کات کردن پیدا کردهشک نکن خودشم نمیخواسته بمونه وگرنه تو چیز خاصی نگ ...

اره🫠🫠دوستام میگن کاش میراشی بگذره یکم بت حس پیدا میکرد شاید انجام مبداد ولی من طاقت نیاوردم

دقیقا من فقد گفم آنفالو کن گف زشتع گفم پس جدید فالم نکن گف باشه بعدم پیام میداد خوب بود یهو دیدم انفالو ریموم کرده گفم چیشدع گف همه دخترارو انفالو کردم نگران نباش گفم این چیه میگی گفم منم ان کن؟؟گف من حس میکنم نمتونم سازگاری کنم با تو و حساسیتات

باور کن تنها موضوعی که اصلا مهم نیست همین فالور هاست من خودم 60 تا فالور داشتم اصلا نمیدونستم کی هست ...

دست خودم نبود میگم کاش نمیگفم ولی باز میگم ینی انقد منو نمیخاس ک راحت ولم کرد حداقل متقادعم میکرد اخع ببخشید پیج لباس زیر زنونع هم فالو داشت...

بم کف شکاک

گفم اسمش شکاکی نیس از رو علاقم بود

اره🫠🫠دوستام میگن کاش میراشی بگذره یکم بت حس پیدا میکرد شاید انجام مبداد ولی من طاقت نیاوردمدقیقا م ...

دوستات اشتباه میکنن

اول رابطه ادم باید خواسته هاشو و حساسیتاشو بگه اگر دوتا به یه نقطه مشترک رسیدن خب ادامه میدن اگر نه که هیچی

ولی این اقا شما براش گزینه جدی نبودین واسه همین دنبال بهونه بوده

درضمن دختر خوب وقت و احساست باارزش تر از اون چیزی هستن که واسه یه رابطه بی هدف اونم با یه پسری که پیجش حموم زنونه هست بزاری 🤍🌸

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

دوستات اشتباه میکنناول رابطه ادم باید خواسته هاشو و حساسیتاشو بگه اگر دوتا به یه نقطه مشترک رسیدن خب ...

حرف منم همینه من اگ الانم نمبگفم دوماه بعدم مبگفم اون میرفت

اره بهونع بود وگرنه ب این راحتی نمیرف

ولی فالورای دخترش کم بود بش میگفم میگف زشته من ببشتر شک میکردم تو دلم میگفم مگ اینارو میشناسه ک براش سخته

هم پیج لباس زیر زنونع هم فالو داشت