یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
باور کن تنها موضوعی که اصلا مهم نیست همین فالور هاست من خودم 60 تا فالور داشتم اصلا نمیدونستم کی هستن، تازه اگه حساس بودی هم خیلی زود شروع کردی، هیچکی دوست نداره طرف مقابلش شکاک باشه، اینم سر این موضوع بی اهمیتی
دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
ولت کرد؟!؟ چه دلیل مسخره ای برای کات کردن پیدا کردهشک نکن خودشم نمیخواسته بمونه وگرنه تو چیز خاصی نگ ...
اره🫠🫠دوستام میگن کاش میراشی بگذره یکم بت حس پیدا میکرد شاید انجام مبداد ولی من طاقت نیاوردم
دقیقا من فقد گفم آنفالو کن گف زشتع گفم پس جدید فالم نکن گف باشه بعدم پیام میداد خوب بود یهو دیدم انفالو ریموم کرده گفم چیشدع گف همه دخترارو انفالو کردم نگران نباش گفم این چیه میگی گفم منم ان کن؟؟گف من حس میکنم نمتونم سازگاری کنم با تو و حساسیتات