2777
2789

الان با مامانم بیرون بودیم یه جای تاریک توی ایستگاه اتوبوس که هیچ دیدی به بیرون نداره داشتیم بستنی میخوردیم شالم اتفاقی افتاده بود یهو یه زنه احمق از پشت اومد گفت خانم شالتو بپوش به حرمت نیمدونم چی و سریع پا گذاشت به فرار نزاشت من جوابشو بدم من همیشه سال سرمه اونموقع هم اتفافی افتاده بود به مامانم گفتم حالا که اینطور شد نمیپوشم مامانمم گفت بپوش منم گفتم نه یه چند دقیقه گذشت حرصم گرفته بود گفتم کاش جوابشو داده بودم دیگه جرئت نکنه به کسی چیزی بگه مامانم گفت خب میبرنت منم حرصم گرفته بود داد زدم این مگه کی بود؟ از این گنده ترشم نمیتونه ببرم و... مامانم گفت غلط کردم با تو اومد بیرون دعوامون شد الانم باهاش قهرم.

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

من به حرف اون خانم کاری ندارم اما حجاب هم یه قانونه تو کشور ما، مثل بقیه قوانین باید رعایت بشه...

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

خلاصه که این به اصطلاح امر به معروف خانوم هم دعوا انداخت بین منو مامانم هم کاری کرد من از این به بعد بی شال بیام بیرون الانم برای تواین بار جرئت کردم شالمو کامل انداختم دور گردنم (قبل از این روم نمیشد) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به مامانم میگم تو طرف منی یا اون؟ به جای اینکه بگی خانوم برو این دخترایی که تیشرت و شلوارک تنه شونه رو ارشاد کن دختر من مانتو تنشه

طرف اونو میگیری؟ 

من به حرف اون خانم کاری ندارم اما حجاب هم یه قانونه تو کشور ما، مثل بقیه قوانین باید رعایت بشه...

قوانین واجب تر هستن که رعایت نمیشن این یکی هم زیر سیبیلی رد کنید دیگه

تو نتونستی جواب اونو بدی حرصتو سر مامانت خالی کردی وا

نه که نتونستم چون اولین بار بود من همیشه مانتو میپوشم با شال حجابم کامل نیست ولی سرمه. جواب داشتم براش ولی اون موقه به ذهنم نرسید زنه هم سریع فرار کرد اصن نذاشت من فکر کنم  ناراحتیم از مامانم سر این بود که از اون دفاع کرد به جای اینکه از من دفاع کنه من شالم از قصد نیوفتاده بود همیشه میپوشم

خلاصه که این به اصطلاح امر به معروف خانوم هم دعوا انداخت بین منو مامانم هم کاری کرد من از این به بعد ...

شاید باید این اتفاق میفتاد که من جرئت بی حجاب بیرون اومدن رو پیدا کنم الان حس میکنم برام راحته قبل از این روم نمیشد و همیشه شال و مانتو میپوشیدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز