2777
2789
سیب زمینی شیر عدسی ک کربوهیدرات داره جدیدا زباد میخورم باشگاهم دو ماه رفتم ول کردم

آره کربوهیدرات ها خیلی مهمن داداش من خیلی لاغر بود الان میره باشگاه تو برنامه غذاییش قبل و بعد تمرین سیب زمینی آبپز داره شامم کامل داره الویه و اینا خیلی متناسب شده

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باورم نمیشه کسایی باشن که بدون دغدغه بخورن و چاق نشن... برا همینکه عدالت خدا رو قبول ندارم... من اگه ...

غذا بخور و بگو من اصلا چاق نمیشم ههه 🤣🤣به غذا بگو تو ماموریت داری تبدیل ب انرژی شی و جذب بدن نشی هههه

دنبال ارزوهات برو
همدرد کی بودی تو

😁😁😁

والا خیلیا به این درد مبتلان

نمیدونم این ۴ درصدیای بی درد که هرچی میخورن چاق نمیشن از کجا مییان

باورت میشه من چند ماهه حسرت به دل یه الویه ی ساده موندم😢

😁😁😁 والا خیلیا به این درد مبتلان نمیدونم این ۴ درصدیای بی درد که هرچی میخورن چاق نمیشن از کجا م ...

بخدا من همش میگم دروغ میگن، باورم نمیشه کسی بخوره و چاق نشه... منم مثه تو حسرت خیلب چیزا رو دارم ولی نمیخورم، دردم همینه همینقد کمی هم که میخورم وزن آهن پیدا میکنه تو بدنم😭😭😭

😁😁😁 والا خیلیا به این درد مبتلان نمیدونم این ۴ درصدیای بی درد که هرچی میخورن چاق نمیشن از کجا م ...

ههههه نه من قبلنا زیاد نمیخوردم لاغر بودم اماا الانا میخورم خواستم از دوستان بپرسم

بعد دکترها میگن سوخت و ساز بدن و متابولیسم فرق داده بعضیها غذا تبدیل ب انرژی میشه بعضیها جذب بدنشون

دنبال ارزوهات برو
بخدا من همش میگم دروغ میگن، باورم نمیشه کسی بخوره و چاق نشه... منم مثه تو حسرت خیلب چیزا رو دارم ولی ...

چی بگم والا

درد که یکی دوتا نیس😢😁

واسه هر مراسم و مناسبتی هم بااید کلی بگردم لباس مناسب پیدا کنم

چی بگم والا درد که یکی دوتا نیس😢😁 واسه هر مراسم و مناسبتی هم بااید کلی بگردم لباس مناسب پیدا کنم

وزنت چند هست مگه؟ باشگاه عالیه دویدن ورزش رقص خیلیییی کالری میسوزونه بنظرم دویدن عالیه واسه اب کردن چربی

دنبال ارزوهات برو