2777
2789
عنوان

دکتر بهم گفت دارم یائسگی زود رس میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۳۹بودن ولی الان ک ۴۵سالشون خیلی خیلی مشکل داره

عزیزم ۴۰ به بالا دیگه یائسگی زود رس نمیگن دکترا ولی خوب ۴۵ تا ۵۰ میگن بهترین زمانه و بیشتر از اونم حتی میگن خوب نیس

شکوفه هلو هستم🌸
چطوری استفاده کنم عزیزم؟

ببين من خودم عادت دارم هر چند وقت يكبار بدنم رو حنا بزارم و نيم ساعت بعدش دوش بگيرم ك البته رنگ خاصى نميگيره اما براى تنظيم شدن كاركردتخمدان ها ميگن شب تا صبح بزاريد كف پا بمونه و چند ماه اينكارو تكرار كنيد.ى پاك سازيه.

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات براى روح مادران آسمانى 🙏🏻🙏🏻🙏🏻كاربر قديمى هستم اما اطلاعات قبلى و شماره قبليم در دسترسم نيست اگر كسى راهكارى براى بازيابى كاربرى قبليم داره لطفا راهنمايى كنه🙏🏻

ممنون.روح مادرتون قرین رحمت.فاتحه خوندم💔

ممنون عزيزم

خدا عزيزانتون رو حفظ كنه براتون

خودم اين حال بد رو چند ماه  پيش تجربه كردم دكتر تو صورتم نگاه كرد و بعد كلى آزمايش و برو و بيا گفت يائسگى زود رس فقط تخمك اهدايى

توكلت بخدا باشه و از طب سنتى و داروهاى گياهى كمك بگير حتما خواب شب و ورزشت رو تو اولويت قرار بده

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات براى روح مادران آسمانى 🙏🏻🙏🏻🙏🏻كاربر قديمى هستم اما اطلاعات قبلى و شماره قبليم در دسترسم نيست اگر كسى راهكارى براى بازيابى كاربرى قبليم داره لطفا راهنمايى كنه🙏🏻

اتفاقا هم قند زیاد مصرف میکنم هم بی تحرکم متاسفانه

من پریودیم در حد لکه بود تنبلی تخمدان داشتم بدون قرص پریود نمی شدم از وقتی ورزش می کنم وحذف قند ومتفورمین می خورم خونریزیم خیلی زیاد شده وپریودمم خیلی خوب شده سنمم سی وشش ،ورزش وسالم خوری وتحرک بهترین فاکتور واگر اضافه وزن داری وزنتم کم کن