2777
2789
عنوان

دکتر بهم گفت دارم یائسگی زود رس میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 49 پست
من پریودیم در حد لکه بود تنبلی تخمدان داشتم بدون قرص پریود نمی شدم از وقتی ورزش می کنم وحذف قند ومتف ...

چقدر خوشحال شدم که بهتر شدین،

آره با اصلاح سبک زندگیمون خیلی مشکلات حل میشه، منم باید شروع کنم، تا الان مشکلی نداشتم ولی از یه جایی به بعد شروع میشه دیگه

چقدر خوشحال شدم که بهتر شدین،آره با اصلاح سبک زندگیمون خیلی مشکلات حل میشه، منم باید شروع کنم، تا ال ...

حتما مشکل حل میشه تحت نظر متخصص زنان باش واین که پیاده روی رومن زیاد اثر نداشت پیلاتس و ایروبیک ورژیم غذایی تاثیر گذار بود با متفورمین ،البته بگم ورزشو قطع کنم باز هورمونام بهم میریزه ولی با ورزش خیلی اوضام خوبه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خشکی واژن اکنه و دوره های ۲۰ روزه حجم کم خون ریزی و ....

این علایم تنبلی تخمدان نه یایسگی اگر آکنه داری اگر پرمویی زیر چانه داری وتا خیر پریود و شوره سر ،البته هرکس یه علایم داره اینا علایم تنبلی تخمدان عزیز نه یایسگی وبا دارو وورزش رفع میشه

این علایم تنبلی تخمدان نه یایسگی اگر آکنه داری اگر پرمویی زیر چانه داری وتا خیر پریود و شوره سر ،الب ...

ازمایش هورمونی دادم و تخمکم ۱.۶۶ و متخصص زنان نظر دادن پزشک خودم

من خودم کل عمرم تنبلی تخمدان و کیست داشتم تا حالا

شکوفه هلو هستم🌸
ازمایش هورمونی دادم و تخمکم ۱.۶۶ و متخصص زنان نظر دادن پزشک خودممن خودم کل عمرم تنبلی تخمدان و کیست ...

من نمی دونم من خودممم تنبلی تخمدان داشتم وپریودم بدون قرص اصلا نمیشدم با متفورمین و ورزش پریودم نظم گرفت دختر خالمم تنبلی شدید داشت گفتن یایسه شدی ولی با دارو درمانی باردار شد